Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın parfümü Avrupa’da yok satıyor! Yakışıklı oyuncudan hayranlarına büyük teşekkür!

Can Yaman’ın parfümü Avrupa’da yok satıyor! Yakışıklı oyuncudan hayranlarına büyük teşekkür!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İtalya’da çekilecek yeni dizi Sandokan’da rol almak üzere bir süre önce İtalya’ya yerleşen Can Yaman’ın hayran kitlesi gitgide daha da büyüyor. Kariyerinin en parlak günlerini yaşayan genç oyuncu hayranlarına teşekkür etti.

Hayranları sosyal medyada kurumsal bir şirket gibi çalışan, gittiği her yerde kitleleri peşinden sürükleyen Can Yaman, bir yandan da yeni projelere imza atıyor. İtalya’da çekilecek Sandokan isimli dizi için bir süredir İtalya’da yaşayan Can Yaman, yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor.

Can Yaman, son olarak kendi adıyla bir parfüm markası yaratacağını açıklamıştı. Can Yaman, açıklamasını takım elbiseli ve elinde parfüm şişesiyle bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşarak yapmıştı. Fotoğrafın altına da “Can Yaman Mania, tutku kokusu geldi” anlamına gelen İtalyanca, “İl prufumo della passione é arrivato” yazmıştı. Iyuncunun parfümünün kapak fotoğrafındaki kıyafetlere ise dünyaca meşhur marka Dolce Gabbana sponsor olmuştu.

Can Yaman'ın parfümü Avrupa'da yok satıyor! Yakışıklı oyuncudan hayranlarına büyük teşekkür! 7

Can Yaman Mania parfümleri tanıtımı yapıldıktan birkaç gün sonra ön satışlarla tükendi bile. Avrupa çapında satılan parfüm ancak 15 Eylül’den sonra sahiplerine ulaştırılabilecek.

Parfümüne gösterilen bu büyük ilgi üzerine Can Yaman hayranlarına bir teşekkür mesajı yayınladı. Yaman mesajında şunları yazdı:

“Sizlere bir kez daha teşekkür ederim. Sıcaklığınız ve içtenliğiniz her zaman beklentilerimi aşarak beni şaşırtmaya devam ediyor. Bu yeni macerayla sizlere daha yakın olabileceğim için çok mutluyum.”

Can Yaman İtalya’da sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor. Nitekim oyuncunun, Mania adıyla çıkardığı parfümden elde edeceği geliri ihtiyaç sahibi çocuklarla paylaşacağını açıkladı.