Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay’lı Fatih Akın filmi Yaşamın Kıyısında ağustosta BluTV’de!

Nurgül Yeşilçay’lı Fatih Akın filmi Yaşamın Kıyısında ağustosta BluTV’de!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV ağustos ayı içerik programını açıkladı. Birbirinden kaliteli yapımların yer aldığı ağustos programında Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer aldığı Fatih Akın filmi Yaşamın Kıyısında da var.

Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer aldığı Kefaret dizisi dün akşam sona erdi. Bu, Nurgül Yeşilçay hayranları için kötü bir gelişme oldu. Ancak usta oyuncunun hayranları, ağustos ayında BluTV’de yayınlanacak filmi sayesinde hasret giderebilecek.

Nurgül Yeşilçay'lı Fatih Akın filmi Yaşamın Kıyısında ağustosta BluTV'de! 1

BluTV’nin dün açıkladığı ağustos ayı içerik programında Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer aldığı Fatih Akın filmi Yaşamın Kıyısında da yer alıyor. Yönetmen Fatih Akın’a Cannes Film Festivali’nde En İyi Senaryo ödülünü kazandıran film, Almanya-Türkiye ekseninde insanların birbirine teğet geçen hikayelerini anlatıyor.

Altı ana karakter (Ali, Yeter, Nejat, Ayten, Lotte, Susanne) etrafında geçen film, bu kişilerin birbiriyle iç içe geçen veya birbirine teğet geçen hikâyelerini, Almanya – Türkiye ekseninde ve anne-kız, baba-oğul ilişkilerini vurgulayarak aktarıyor.

Üç bölümden oluşan filmin ilk bölümü Almanya’da, ikincisi önce Türkiye, sonra Almanya, sonra tekrar Türkiye’de, filmle aynı adı taşıyan son bölümü ise, baştan sona Türkiye’de geçiyor.

2007 yılında çekilen filmde Nurgül Yeşilçay’ın yanı sıra Baki Davrak, Patrycia Ziolkowska, Nursel Köse, Tuncel Kurtiz ve Hanna Schygulla rol alıyor.

Yaşamın Kıyısında ağustos ayı boyunca BluTV’de izlenebilir.