Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder, Oğlum dizisinden sonra Aile dizisinde çok farklı bir karakterle geliyor!

Canan Ergüder, Oğlum dizisinden sonra Aile dizisinde çok farklı bir karakterle geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun zamandır merakla beklenen dizilerden birisi olan Aile’nin yayın tarihi kısa bir süre önce belli oldu! Gelecek hafta 7 Mart Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Show TV’nin dizisi, güçlü rakiplerle de karşılaşıyor! Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Yürek Çıkmazı dizileriyle rekabette Aile dizisinin dengeleri sarsacağı tahminleri yapılıyor şimdiden!

Ay Yapım imzalı bu iddialı dizi, kadrosu ile olduğu kadar hikayesi ile de konuşulmakta! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolde yer aldığı dizide birbirinden başarılı ve deneyimli isimler kamera karşısına geçiyor. Bu isimler arasında sevilen oyuncu Canan Ergüder de yer almakta.

Ergüder, bilindiği gibi Menajerimi Ara dizisi devam ederken yaşadığı kanser hastalığı nedeniyle setlere bir süre ara vermişti. Tedavisinin ardından sağlığına kavuşan oyuncu Oğlum dizisi ile yeniden ekrana dönmüştü. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında yayınlanmaya başlayan dizi, 15 bölüm sürmüştü. Oyuncu, uzun bir aranın ardından yeniden Aile dizisiyle ekrana dönecek.

Canan Ergüder, Oğlum dizisinden sonra Aile dizisinde çok farklı bir karakterle geliyor! 8

Bu kez çok farklı bir karaktere imza atacak Canan Ergüder! Hakan Bonomo’nun özgün senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı dizide ailenin mutsuz ismine hayat veriyor Canan Ergüder. Oyuncu, diziyle ilgili heyecanını da sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya koymakta…

Canan Ergüder, Oğlum dizisinden sonra Aile dizisinde çok farklı bir karakterle geliyor! 9

Aile kavramının en tartışmalı yönlerinin konu edildiği dizide Nur Sürer’in oynadığı ablası Hülya Soykan’ın baskısı nedeniyle mutsuz bir kişilik haline dönüşen Leyla Soykan Sayıcı’yı oynuyor Ergüder. Hayatının her döneminde bu baskıya maruz kalan Leyla, ablası yüzünden istemediği bir evlilik yapmış ve iki çocuk annesi bir kadın. Bu kez çok farklı bir karakterle ekrana gelecek olan Ergüder, başarılı oyunculuğu ile önümüzdeki günlerde Leyla karakterini de bir hayli konuşturacak!

Kadrosunda ayrıca Nejat İşler, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Nur Sürer, Levent Ülgen ve Emel Göksu’nun yer aldığı dizide varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın (Kıvanç Tatlıtuğ) psikolog Devin’le (Serenay Sarıkaya) tanışmasıyla yaşanacak olayları konu alıyor Aile dizisi.