Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder’den Oğlum’a veda; Suya yazı yazdığımız bir işe daha güle güle!..

Canan Ergüder’den Oğlum’a veda; Suya yazı yazdığımız bir işe daha güle güle!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisi 15. bölümü ile final yapacak. Dizinin çekimleri sona erdi.

Hikayesi ile de güçlü bir dram işi olarak öne çıkan Oğlum, çok etkili oyuncu kadrosuna rağmen yeterli reyting alamayınca finaline karar verildi. 25 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümüyle ekranlara gelecek dizide neler olacağı izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Canan Ergüder sosyal medyadan çekimlerin bittiğini duyurdu. Rol arkadaşlarıyla beraber art arda fotoğraflarını   instagram hesabından paylaşan oyuncu; “Bugün veda günü vol1. Canım arkadaşlarıma, suya yazı yazdığımız bir işe daha güle güle” yazdı. Canan Ergüder paylaşımında izleyiciye de teşekkür etti.

Canan Ergüder'den Oğlum'a veda; Suya yazı yazdığımız bir işe daha güle güle!.. 9

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluştu.

Canan Ergüder'den Oğlum'a veda; Suya yazı yazdığımız bir işe daha güle güle!.. 10

Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Oğlum final bölümüyle 25 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Canan Ergüder'den Oğlum'a veda; Suya yazı yazdığımız bir işe daha güle güle!.. 11

Oyuncunun paylaşımına takipçileri tarafından ‘Süper oyuncular sizleri izlemek büyük mutluluktu” ve Bütün oyuncuların performansları mükemmeldi’ şeklinde yorumlar yapıldı.