Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i buluşturan sosyal medya paylaşımı!..

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i buluşturan sosyal medya paylaşımı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yaz dizisi olarak başlayan ve iki yaz üst üste yayınlanarak geçtiğimiz Eylül ayında ekranlara veda eden Sen Çal Kapımı dizisi, dünya üzerindeki yankısını sürdürüyor.

Pek çok ülkede gösterime giren Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin’e yabancı hayranlardan ilgi de her geçen gün büyüyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi Fox TV’nin sevilen dizisi ‘Sen Çal Kapımı’nın setinde tanıştı ve arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. İki oyuncu başta arkadaş olarak kalsalar da dizinin son dönemlerine doğru birlikte olduklarını yaptıkları Maldivler tatili sırasında cümle aleme duyurmuşlardı.

Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından ilişkileri bir süre daha devam eden ikili geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırdı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i buluşturan sosyal medya paylaşımı!.. 8

Artık bir arada görünmeyen iki ünlü isim sosyal medyadan yaptıkları benzer bir paylaşımla adlarından söz ettirdiler.  Sen Çal Kapımı dizisinde kızları ‘Kiraz’ı oynayan küçük oyuncu Maya Başol’un doğum gününü Kerem Bürsin de Hande Erçel de unutmadı.

Kerem Bürsin dizide kızını canlandıran ve 17 Mayıs’ta 8 yaşına giren minik oyuncunun doğum gününü, “Seni çok ama çok özledim” notuyla kutladı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i buluşturan sosyal medya paylaşımı!.. 9

Hande Erçel de Maya Başol ile Sen Çal Kapımı dizisinin setinden bir fotoğrafını paylaşarak, “Seni seviyorum çörek otum” yazdı. İki oyuncu birlikte olduğu dönemlerde de sık sık Maya Başol ile bir araya gelip hasret gideriyorlardı.