Ana sayfa Güncel Haberler Canan Karatay veganları kızdırdı!

Canan Karatay veganları kızdırdı!

tarafından ker_def

Canan Karatay’ın hedefinde bu kez veganlar; yani, hayvansal gıdaları hiç tüketmeyenler vardı. “Tahıl yersek koyun gibi oluruz” açıklamalarına bazı meslektaşları tepki gösterdi.

Veganlar ise Canan Karatay’ı,Tabipler Odasına şikayet etmeye hazırlanıyor! Kanal D’de yer alan haberin detayları videoda…

Buket Aydın’la Kanal D Haber, hafta içi her akşam saat 19.00’da Kanal D’de!Buket Aydın ile Kanal D Haber

Kanal D Haber Merkezi tarafından hazırlanan haber bülteninde, tüm olaylar sıcağı sıcağına izleyicilere aktarılıyor. Siyasetten ekonomiye, kültürden sanata Türkiye ve dünya gündemine ilişkin önemli gelişmeler canlı bağlantılarla ekrana geliyor.

Buket Aydın kimdir?

1985 yılında dünyaya gelen 33 yaşındaki Aydın, Bursa doğumlu. İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdikten sonra aynı okulda ve aynı bölüme yüksek lisans yaptı.

Yüksek lisansın ardından sunuculuk ve spikerlik eğitimi alan Buket Aydın, spikerlik hayatına başladı.

Daha önce nerelerde çalıştı?

Buket Aydın eğitimini tamamladıktan sonra özel bir radyoda spiker olarak çalıştı. Bir senelik radyo macerasının ardından spor programlarında sıkça gördüğümüz kadın spikerler arasına katılarak Kanaltürk’ün spor bültenlerini sunmaya başladı. Kanaltürk’ün hafta sonu haber bültenlerini de sunan Aydın, buradan TRT Türk’e geçiş yaptı.

2011 yılında NTV’ye geçerek haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başlayan Buket Aydın, NTV’de hafta içi gece saatinde başlayan Gece Bülteni Kuşağı’nı sundu.

NTV’den sonra Ahmet Hakan Coşkun yerine Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğuna getirildi.

2013 yılından beri Erce Baykal’la evli olan Aydın, spikerliğin yanında Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalışıyor.