Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisi adeta Kırgın Çiçekler havasında!

Canevim dizisi adeta Kırgın Çiçekler havasında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yaz dizilerinden birisi Canevim, diğeri de Kimse Bilmez. Her iki dizi de dram, aksiyon içerikleri ile dikkat çekiyor. Diğer kanallardaki rakipleri Afili Aşk, Her Yerde Sen ve Benim Tatlı Yalanım’a bakıldığında ise bunların eğlence ve aşk odaklı oldukları görülmekte.

Biran Damla Yılmaz’ın Eylül karakterine hayat verdiği Kırgın Çiçekler dizisinden sonra yeniden benzer bir proje ile atv ekranında yer alması dikkat çekici… Aras Aydın ve Özgür Çevik de başrollerde yer almakta.

atv’nin Kırgın Çiçekler havasındaki Canevim dizisi başarılı gidişatına devam ediyor. Yaz aylarında izleyiciyi sürüklemesi beklenen dizi normal sezonda da yayında kalmayı başarabilecek gibi duruyor.

Medyafaresi’nden Anibal Güleroğlu da Canevim dizisinin Kırgın Çiçekler’e olan benzerliğine dikkat çekmekte.

Köşe yazısında Canevim dizisini yorumlayan Güleroğlu, şöyle diyor:

“Taylan ve Ceylan’ı kötülük-iyilik ikileminde buluştururken aynı zamanda fakir ve zengin ailelerin iç dünyasını da kıyaslamaya açan ‘Canevim’ ise tam anlamıyla ‘Kırgın Çiçekler’ havasında bir çalışma olarak durmakta. Şöyle ki; Aile büyüklerinin hatalı davranışları sonucu kişilikleri bozulan ve yaşamları yozlaşan evlatlar… Yaşadığı kötü deneyimin hıncını evladını terk ederek ve ona öfkesini yönelterek çıkartmaya çalışan anne… Annesi terk ettiği için anneannesini anne bilen masum küçük kız…

Canevim dizisi adeta Kırgın Çiçekler havasında! 7

Her durumda verilecek bir nasihati bulunan ve Hızır gibi yetişen Hacı Anne… İyiliğin arkasına gizlenen kötülükler… Ve kötü görünenin aslında iyi olma ihtimali… Tüm bu özelliklerle ekrana çıkartılan ‘Canevim’de içerik ve karakterler farklı olsa bile ‘Kırgın Çiçekler’in dram yüklü ağır atmosferini solumamak mümkün mü? Keza Özgür Çevik ve Biran Damla Yılmaz’ın varlığı da ‘Kırgın Çiçekler’in hatırasını perçinlemekte.”