Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere, çıkar içindeki Eyşan’ı! Sadakatsiz dizisinde ilk intikam içimizdeki yağları eritti!

Cansu Dere, çıkar içindeki Eyşan’ı! Sadakatsiz dizisinde ilk intikam içimizdeki yağları eritti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi, ekran yolculuğuna öyle bir başladı ki, birçok kişiyi etkiledi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 3. bölümü de dün akşam yine fırtınalar estirdi.

Asya ilk intikamını aldı. Bahar’a Mert ile seviştiklerini söyleyen Asya’nın aldığı ilk intikam olması sosyal medyada yankılandı. Birçok dizi hayranı, Ezel dizisindeki Eyşan karakterine gönderme yaptı. Cansu Dere’ye yine Eyşan diye seslenen hayranlar, “Asya, çıkar içindeki Eyşan’ı” diyerek gülümsetti.

Bahar’a Mert ile seviştiklerini söyleyen Asya’nın bu intikamı izleyicileri de keyiflendirdi. “Şu sahnede zevkten dört köşe oldum resmen” diyen bir dizi hayranı, birçok izleyicinin de duygularına tercüman oldu.

Eren Vurdem’in canlandırdığı Mert karakterinin de Asya’ya yürüdüğünü yazan izleyiciler, “Asya aynen böyle devam, seni destekliyoruz” diye yorumlar yapıyor.

Bazı izleyiciler o anları, dizide şimdiye kadarki en iyi sahne olarak da ifade ediyor. Asya rolünü Cansu Dere’ye çok yakıştıran bir izleyici ise, “Etrafında dönen onca ihanete oyuna rağmen ortalığı yakıp yıkmak yerine sakince planlar yapmak tam Cansu Dere hareketi. Başkasına bu rol bu kadar yakışmazdı” yorumunda bulundu.

Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakterinin sanki hiçbir şey olmamış gibi davranması da izleycileri gıcık ediyor. İşte Asya’nın aldığı ilk intikam anları…