Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak!

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde ekrana gelen diziler arasında 3 yapım var ki, sosyal medyada haklarında yorum üzerine yorum yapılıyor. Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz ve Kırmızı Oda. Farklı günlerde ve farklı kanallarda yayınlanan bu 3 dizi hakkında yazılanlar da izleyicilerin duygu dünyalarını ne kadar etkilediklerini gösteriyor. Bu üç dizinin izleyici kitlesi de sahnelerden o kadar çok etkileniyor ki, kimi izleyiciler “Bu dizi beni psikopata bağlayacak” diye yorum yapıyor.

Hayatın içinde gerçek öykülerden yola çıkarak hazırlanan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’nın aynı sıra Kanal D’de 3. bölümü yayınlanan Sadakatsiz dizisi de izleyicilere çok farklı duygular yaşatıyor. Doctor Foster isimli BBC yapımından uyarlanan Sadakatsiz dizisinin dün akşam yayınlanan 3. bölümünün ardından sosyal medyada yazılanlar gerçekten ibretlik.

Erkekler aldatmaya karşı savunma olarak “Her ikisini de seviyorum, seviyoruz ki aldatıyoruz” gibi klasik cümlelerine kadın izleyiciler fena halde tepkili… Erkeklerin tüm kadınları elde etmek gibi bir ruh hali yaşaması da kadın izleyicileri rahatsız eden bir başka konu.

Sadakatsiz dizisinde eşini aldatan Volkan karakteri ile Caner Cindoruk ve Asya karakteri ile aldatılan kadını oynayan Cansu Dere, rollerinde çok başarılı. Cansu Dere hayranları Asya karakterini intikam almasından da son derece mutlu… Ünlü oyuncuyu role çok yakıştıran dizi hayranları, Asya karakterine desteklerini de yorumlarına yansıtıyor.

Bir dizi izleyicisinin şu mesajı ise Sadakatsiz’in neden bu kadar çok konuşulduğunu ve başarılı olduğunu anlatmaya yetiyor: “O kadar gerçek, o kadar hayatın içinden bir hikaye ki, etrafınıza bakarsanız onlarca böyle ilişki görürsünüz.”

İşte sosyal medyada yer alan yorumlardan bir bölümü:

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak! 14

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak! 15 Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak! 16 Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak! 17 Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak! 18 Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak! 19 Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak! 20 Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Sadakatsiz dizileri psikopata bağlatacak! 21