Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere Madrid’de İspanyol hayranlarına nasıl seslendi?

Cansu Dere Madrid’de İspanyol hayranlarına nasıl seslendi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye’de yer aldığı dizilerin pek çok ülkede yayınlanmasıyla yurt dışında da büyük hayran kitlesine sahip olan oyuncu Cansu Dere, bir ödül töreninde ödül vermek için İspanya’ya gitti.

Kanal D’de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde ‘Asya’ karakterini başarıyla canlandıran Cansu Dere, İspanya’da ilgi odağı oldu. Oyuncu, ülkenin en önemli ödül törenlerinden biri olan sinema, tiyatro ve televizyon dallarında en iyilerin ödüllendirildiği ‘Fotogramas de Plata’da, dizi dalında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü takdim etti.

Cansu Dere, ‘La Case De Papel’ dizisinin yıldızı Najwa Nimri’ye ödülünü sundu. Oyuncu, sahnede anonsunu İspanyolca yapınca, konuklardan büyük alkış aldı.

Tören öncesi düzenlenen kırmızı halı etkinliğinde İspanyol halkından ve basınından büyük ilgi gören Cansu Dere, hayranlarını kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Cansu Dere Madrid'de İspanyol hayranlarına nasıl seslendi? 8

Bu anları instagram hesabından da paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafların altına ‘Sizi çok seviyorum’ anlamına gelen İspantolca ‘Os quiero mucho más!!!’ notunu düştü.

İspanya’da 1951’den beri sinema, tiyatro ve televizyon dallarında en iyilerin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata’nın bu yılki ödül töreni, Madrid’deki Eslava Tiyatrosu’nda gerçekleşti. En iyilerin halk oylamasıyla seçildiği törende; Javier Badem, Penelope Cruz, Alba Flores, Pedro Almodovar gibi dünya starları ödül aldı.

Cansu Dere Madrid'de İspanyol hayranlarına nasıl seslendi? 9

Törende siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle de ilgi odağı olan Cansu Dere, böylesine önemli bir törene katılmaktan ve ödül vermekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.