Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim, reytinglerde müthiş başladı ama şimdi önünde yeni bir mücadele var! Bu başarıyı sürdürebilecek mi?

Hakim, reytinglerde müthiş başladı ama şimdi önünde yeni bir mücadele var! Bu başarıyı sürdürebilecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok uzun süredir reklamını yaptığı ve çok büyük iddialarla ekrana getirdiği Hakim dizisinin ilk bölümü çok beğenildi. Dizi reytinglerde de çok iyi bir başlangıç yaptı. Ancak şimdi dizinin önünde yeni bir mücadele var. O da bu başarıyı katlayarak devam ettirmek.

ABD’de yapımı Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hakim dizisi, çok güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle pazartesi akşamı ilk bölümünü izleyiciyle buluşturdu. İzleyici daha ilk bölümde Hakim dizisine çarpıldı. Dizi oyuncu kadrosu ve hikayesinin yanı sıra müzikleri, çekim planlarıyla da izleyicilerden tam not aldı.

Hakim dizisi daha ilk bölümüyle reyting yarışına güzel bir giriş yaptı. Hakim dizisi ilk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde günü dördüncü bitirdi. Dizi, AB ve ABC1’de ise beşincilik elde etti. İlk açılışın gayet iyi olmasının yanı sıra, gelecek haftalarda daha da iyi oranlar elde edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hakim, reytinglerde müthiş başladı ama şimdi önünde yeni bir mücadele var! Bu başarıyı sürdürebilecek mi? 76

Şimdi gözler ikinci bölümde. Bakalım Hakim ikinci bölümde reytingleri yükseltebilecek mi? Yoksa daha düşük reytingler mi alacak? Onlarca televizyon dizisinin yer aldığı sektörde her iki örneğe de sık sık rastlıyoruz. Ancak sosyal medyada yapılan yorumların neredeyse tamamı olumlu yönde. Yorumlar gösteriyor ki Hakim dizisi reytinglerini yükselterek yayınına başarıyla devam edecek.

Hakim’de, Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Seda Akman, Burcu Kara gibi usta isimlere genç nesil oyuncular; Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Yağız Can Konyalı ve Naz Çağla Irmak eşlik ediyor. Hakim dizisinin ilk bölümünde en çok Erdal Beşikçioğlu ve Uğur Yücel’in birlikte yer aldığı sahneler izleyiciyi etkiledi. İzleyiciyi iki usta oyuncuyu aynı sahnede izlemekten çok mutlu oldu.

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği Hakim dizisinin yönetmeni Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir. Senaryosu ise Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma tarafından kaleme alınıyor. Hakim dizisinde işini yıllar boyunca adaleti sağlamak adına yapan ve etrafındaki herkes tarafından saygı gören bir hakimin oğlunun suça karışması üzerine yaşadığı yüzleşme anlatılıyor.