Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin iddialı dizisi Destan’da işler parlak değil! Reytinglerdeki birinciliği hikaye oldu!

ATV’nin iddialı dizisi Destan’da işler parlak değil! Reytinglerdeki birinciliği hikaye oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – ATV’nin sezon başında “Destan yazacağız” diyerek büyük iddialarla ekrana getirdiği ve izleyiciler tarafından da çok beğenilen Destan dizisinde gidişat hiç de iyi. Ekrana geldiği ilk günlerde reytinglerin zirvesinden inmeyen dizi her hafta listede biraz daha geriye gidiyor.

Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin yer aldığı Destan dizisi dün akşam 18. bölümüyle ekrana geldi. Özellikle Üç Kızkardeş geldikten sonra reytinglerdeki birinciliğini kaybeden dizi dün akşam yine üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı.

Destan dizisinin ilk başlarda 10’lu banda yaklaşan reytingler dün akşam 5’li bantlarda, yani ortalamadaydı. Destan dizisi tüm izleyicilerde üçüncü sırada yer alırken AB’de ortalamanın da bir hayli altında puan alarak sekizinci oldu. ABC1’de de dördüncü sırayla yetinmek zorunda kaldı.

ATV’nin iddialı dizisi Destan’da işler parlak değil! Reytinglerdeki birinciliği hikaye oldu! 7

ATV’nin iddialı yerinden eden Üç Kızkardeş dizisi ise 7 bandındaki puanıyla tüm izleyicilerde ikinci sırada yer aldı. Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi ekrana geldiği ilk günden bu yana çok başarılı bir grafik sergiliyor. Reyting savaşına alt sıralardan başlayan dizi yavaş yavaş yükselerek birinciliğe kadar ulaştı.

Ebru Şahin’in Akkız isimli kadın kahraman ile öne çıktığı dizi dünyanın birçok ülkesinde de beğeniyle izleniyor. Dizinin en başarılı oyuncusu olarak gösterilen Ebru Şahin performansıyla her hafta izleyicinin büyük hayranlığını kazanırken Hercai’yle başlayan yurt dışındaki ününü de iyice artırmış durumda.

Bu arada Destan dizisinin ikinci sezon için hazırlıkların şimdiden başladığı belirtiliyor. Destan’ın yapımcısı olan Bozdağ Film’in ikinci sezonda, ilk sezondaki eksiklikleri gidererek diziyi daha iyi bölümlerle izleyici karşısına çıkarması bekleniyor.