Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere ve Hande Erçel, dekolteli pozlarıyla yine göz kamaştırdılar!

Cansu Dere ve Hande Erçel, dekolteli pozlarıyla yine göz kamaştırdılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Cansu Dere ile Hande Erçel, sosyal medyadan yaptıkları her paylaşım ile dikkatleri çekiyor… Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat vermekte olan Cansu Dere, beyazlar içinde bir pozunu yayınladı. Hande Erçel ise siyahlar içindeydi… Ancak ikisinin de dekolteli pozlarına büyük ilgi vardı.

Kanal D ekranlarında Sadakatsiz dizisiyle ekrana dönüş yapan Cansu Dere, Asya karakterine o kadar yakıştı ki, izleyiciler her bölümü heyecanla bekliyor ve oyunculuğuna da övgü üstüne övgü yapıyor. Dere’nin instagram hesabında takipçi sayısı da 2 milyona yaklaştı. tb etiketi ile paylaşımda bulunan Dere’ye kısa sürede 150 binden fazla beğeni geldi. Özge Özder, rol arkadaşı için “Yıkılsın” yorumu bıraktı.

Cansu Dere ve Hande Erçel, dekolteli pozlarıyla yine göz kamaştırdılar! 8

Benzer şekilde Hande Erçel de instagram hesabından dekolteli bir poz paylaştı. Siyahlar içindeki oyuncu güzelliği ve farklı tarzı ile hayranlarını yine mest etti.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren ünlü oyuncu, instagram’da en fazla takipçiye sahip Türk ünlüler arasında bulunuyor. Erçel’in takipçi sayısı 18.4 milyon ve paylaşımına da 1 saat içinde 800 binden fazla beğeni yapıldı.

Takipçileri bu pozuna “Maşallah, bu ne güzellik” yorumları bıraktı.

Cansu Dere ve Hande Erçel, dekolteli pozlarıyla yine göz kamaştırdılar! 9