Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceyda Düvenci, 3 yıl direndi ama yeni dizinin cazibesine kapılıp geri döndü

Ceyda Düvenci, 3 yıl direndi ama yeni dizinin cazibesine kapılıp geri döndü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, 2019 yılında yayınlanan 8. Gün isimli yapımda Şehnaz karakterinden bu yana tam 3 yıldır setlerden uzaktaydı… Ailesi ile vakit geçiren, kendisine farklı uğraşlar bulan oyuncu, geri dönme konusunda da kararsızlık yaşadı.

22 yıl boyunca aralıksız olarak çalıştıktan sonra 3 yıllık ara oyuncuya iyi geldi ve kafası da bu dönemde geri dönme konusunda bir hayli karıştı. Ancak Exxen platformunda yayınlanan Öğrenci Evi dizisinden gelen teklif ile Ceyda Düvenci, yeniden dizi setlerine dönme kararı aldı.

Ünlü oyuncu instagram hesabından da bu kararının nedenlerini takipçileri ile paylaştı. Bülent Şakrak ile evli olan ve 2 de çocuğu bulunan Düvenci, bugün ilk set günü olması nedeniyle paylaşımda bulundu.

İşte Ceyda Düvenci’nin 3 yılın ardından yeniden dizi setlerine dönmesinin sebebini anlattığı mesajı:

“Tam 3 koca yıl olmuş dizi setine çıkmayalı… 22 yıl aralıksız çalıştıktan sonra 3 yıl oyuncu olarak dizi setlerinden ayrı kalmak iyi gelmekle birlikte kafamı karışıtırmıştı. Ve açıkçası emin değildim dönmek istediğimden. Bugün o gün… @exxen platformunda yayınlanan @ogrencieviexxen Öğrenci Evi dizinde dünya tatlısı gençlerle sete çıktım bugün. Can arkadaşım @ercinkarabulut görüntü yönetmenim ve işini çok iyi yapan @dogacananafarta Doğa Can Yönetmenim… @sametkaankuyucu ve @serrapirinc birbirinden tatlı ve disiplinli genç rol arkadaşlarım ve harika bir ekip karşıladı beni… İyi hissediyorum… Şükür edilecek bir gün daha anlayacağınız ve evet itiraf ediyorum özlemişim, iyi geldi…”

Ceyda Düvenci, 3 yıl direndi ama yeni dizinin cazibesine kapılıp geri döndü 7