Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Fırıncı için, hem Mehmet Yılmaz Ak hem de Onur Tuna ile karşılaştırılacak yeni rol!

Cansu Fırıncı için, hem Mehmet Yılmaz Ak hem de Onur Tuna ile karşılaştırılacak yeni rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisine yeni bir savcı karakteri daha geliyor! Bu yeni savcı karakterini canlandıracak olan isim ise Cansu Fırıncı olacak. Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Mahkum dizisi, sezona çok iyi başladı…

Fox TV’nin bu sezon yayınladığı diziler arasında en iyi çıkışı yapan Mahkum, son haftalarda ise hikayesinde yaşanan sorunlar nedeniyle ciddi bir reyting düşüşü yaşıyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Talat Bulut, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova’nın başrolünde yer aldığı diziden, önceki hafta Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya ayrılmıştı.

Ünlü oyuncunun diziden gitmesine hayranları çok kızarken, sosyal medyada senaristlere yönelik de birçok tepki paylaşımı yapıldı… Mahkum dizisinin hikayesindeki heyecan unsurunun azalması, izleyicilerin eleştirilerinin dikkate alınmaması, reytinglerin düşmesinin ana sebebi oldu.

Cansu Fırıncı, bu düşüş döneminde hikayeye katılacak ve dizinin hareketlenmesi için çaba sergileyecek. Savcı rolünü canlandıracak olan Cansu Fırıncı, ekrandaki diğer savcı karakterleri ile de karşılaştırılacaktır.

Cansu Fırıncı için, hem Mehmet Yılmaz Ak hem de Onur Tuna ile karşılaştırılacak yeni rol! 7

Yargı dizisinde Pars karakterinde Mehmet Yılmaz Ak, son dönemin en çok ilgi çeken savcı karakteri konumunda. Ayrıca Onur Tuna’nın canlandırdığı Savcı Fırat da bir hayli öne çıktı. Kaan Urgancıoğlu’nın Ilgaz olarak Yargı dizisindeki çıkışı da dikkat çekmişti. Ayrıca Mahkum dizisinde Tahir karakteri ile Anıl İlter’in de başarılı bir performans sergilediğini belirtmek lazım.

Cansu Fırıncı da son dönemin en popüler rollerinden olan savcı karakteri ile Mahkum dizisine katkı sunacak. Oyuncunun dizideki performansı ekrandaki diğer savcı karakterleri ile de karşılaştırılacaktır.