Ana sayfa Dizi Haberleri Pişmiş Kelle, Gırgır, Lombak, Penguen! Disney Plus’ın yeni dizi projesi mizah sevenleri çok sevindirecek!

Pişmiş Kelle, Gırgır, Lombak, Penguen! Disney Plus’ın yeni dizi projesi mizah sevenleri çok sevindirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformu Türkiye’yi bir dizi üretim üssüne çevirdi ve birbirinden farklı projeler gündeme gelmeye devam ediyor. Can Yaman’dan Demet Özdemir’e ve Engin Akyürek’ten Pınar Deniz’e kadar birbirinden ünlü isimler platformda yayınlanacak olan projelerde rol alacak.

Bu projeler bir bir ortaya çıkarken, çok ilginç bir bilgiyi de Milliyet gazetesi televizyon eleştirmenlerinden Sina Koloğlu aktardı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Disney Plus’ın planlarında yer alan mizah dizisinden bahseden Sina Koloğlu, “Yeraltı Öyküleri dizi oluyor” diyerek müjdeyi verdi.

Çizgi romandan dizi yapma konusu Türkiye için yeni bir durum ama dünyada fazlasıyla yapılan bir tür… Galip Tekin’in Acayip Hikayeler projesinin Star TV’de dizi olarak izleyicilerle buluştuğunu hatırlatan Sina Koloğlu, Türk çizgi romancı ve mizah yazarı Ersin Karabulut’un çizgi romanlarının diziye dönüştürüleceğini duyurdu.

25 Film tarafından proje Disney Plus’a sunuldu ve haber bekleniyor. Sina Koloğlu, bu yeni dizi projesiyle ilgili kendisine gelen bilgileri şu şekilde aktardı:

“Ersin Karabulut, günümüzün en önemli çizerlerinden biri. Pişmiş Kelle, Gırgır, Lombak, Penguen ve kurucusu olduğu Uykusuz’da çizdikleri anlattıkları bizim kuşağı etkilemiştir. Unutulmaz ‘Yeraltı Öyküleri’ni büyük ihtimal Disney Plus dizi olarak çekecek.

Kulağıma gelen, diziyi bu dünyaya hiç yabancı olmayan bir yapım şirketi çekecek; 25 Film(Sahibi Fırat Parlak). Kulağıma gelen şu an daha çok yeni bir proje. Senaryo çalışmaları için Disney merkezden gelecek cevap bekleniyor. Tahminim proje kabul edilecek.”