Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir’den Zeynep’e sürpriz var!

Çarpışma 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir’den Zeynep’e sürpriz var!

tarafından ker_def

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu’nun yanı sıra Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma, güçlü oyuncu kadrosu, yüksek tempolu hikayesi ve usta yönetmen Uluç Bayraktar rejisiyle, her Perşembe 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor

Çarpışma dizisinin merakla beklenen 10. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çarpışma yeni bölümde Kadir, Zeynep’e sürpriz yapıyor. Silahlı soyguna kalkışan Yakup ve Cemil ile onlara destek veren sürpriz bir isim, girdikleri evden çıkıp, tam yakayı kurtardık dedikleri anda karşılarında hiç ummadıkları birini buluyor! Veli’den habersiz Selim’in ofisine gelen Asiye ile Zeynep’in karşı karşıya geldikleri anlarda ise heyecan yükseliyor. Videodan dizinin yeni bölümünden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Kadir Adalı’nın kazadan sonra dediği gibi; “Çarpışan aslında kaderlerimizdi…”

Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık gibi güçlü isimler yer alıyor.

Senaryo : Ali Aydın
Yapımcı : Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen​ : Uluç Bayraktar
İdari Yapımcı : İsmail İçen
Dizi Müzikleri: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu
Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder