Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 18. bölüm ön izlemede aksiyonu bol çatışma sahnesi kaçmaz!

Çarpışma 18. bölüm ön izlemede aksiyonu bol çatışma sahnesi kaçmaz!

tarafından ker_def

Çarpışma dizisinin 18 Nisan Perşembe yani bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler olacak? Kadir ve Veli’nin peşine düşecek olan Ivan büyük sorunlara neden olacak. Cansız ile görüşen Ivan, hangi talimatları alacak? Çarpışma dizisinin 18. bölümünden ön izleme görüntülerini videoda bulabilirsiniz.

Ünlü Bulgar oyuncu Ivo Arakov’un, Rus İnfaz Timi Lideri ‘Ivan’ karakteri ile konuk oyuncu olarak yer aldığı ‘Çarpışma’nın yine nefeslerin tutularak izleneceği, bu akşam ekrana gelecek 18. bölümünün konusu şöyle; Cemre hala yaşadığı şokun etkisindedir.

Kerem bu zor günlerinde bir an olsun onu yalnız bırakmaz. Haydar’a Ivan’la ilgili istihbarat raporu gelir. Haydar, Kadir’e Ivan’ın hem onu hem de Veli’yi öldürmeye geldiğini söyler, nasıl bir cani olduğunu anlatır ve çok dikkatli olması için uyarır. Ivan’ın sadece Veli’nin peşinde olduğunu zanneden Cansız, Kadir’in de hedefte olduğunu öğrenince, Zarif kimliğiyle Kadir’i arar ve karşı karşıya olduğu tehlikeye dikkat çeker.

Kadir ve Veli’yi, adamlarına adım adım takip ettiren Ivan, ilk saldırı emrini Veli için verir. Ardından Kadir ve Çetin de kanlı bir pusunun ortasına düşer. Öte yandan Kadir, gözaltına alınan Zeynep’in suçsuzluğunu ispatlayacak delillere ulaşmak için harekete geçer. Zeynep’e özgürlüğün kapısını açacak anahtarlardan birisi Demir’in diğeri Veli’nin elindedir. Demir’in zaafı para, Veli’nin ki katledilen ailesidir.

Kadir, Veli’nin, Cemre de Demir’in yumuşak karnı üzerinden Zeynep’i kurtaracak belgelere ulaşmaya çalışır. Yakup, Meral’in darp edilmiş haldeki fotoğrafını Kerem’e gönderir. Kerem ile Yakup bir kez daha ve ölümüne karşı karşıya gelecektir. Ivan, acımasız bir saldırı planı daha yapar. İşin içinde bu kez Cansız da vardır. Büyük bir ihanete uğrayan Kadir’in yanı sıra, Zeynep, Cemre ve Kerem de olacaklardan habersizce ölüme doğru yol almaktadır.

Yapımcılığını Ay Yapım/Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Senaryo : Ali Aydın
Yapımcı : Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen​ : Uluç Bayraktar
İdari Yapımcı : İsmail İçen
Dizi Müzikleri: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu
Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder