Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde bir büyük sorun var! Eğer çözülmezse kar topu gibi büyüyecek!

Çarpışma dizisinde bir büyük sorun var! Eğer çözülmezse kar topu gibi büyüyecek!

tarafından ker_def

Çarpışma dizisinde kimileri için sorun büyük, kimileri için her şey mükemmel!

Çarpışma dizisi izleyiciler arasında büyük tartışma konusu olmakta.

Televizyon Gazetesi Analiz

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak’ın başrollerinde yer aldığı Çarpışma’ya dair hem sosyal medyada hem de internet sitelerinde zıt fikirlerin çarpıştığını gözlemliyoruz.

Dizinin 4. bölümü geçtiğimiz perşembe günü yayınlandı. İzleyicilerde de önemli bir izlenim oluştu. Fakat bu izlenimlere dair yapılan paylaşımlarda, yorum yazılarında ciddi farklılıklar göze çarpıyor.

Bir grup izleyici var ki, Kıvanç Tatlıtuğ için bu diziyi izliyor. Tatlıtuğ’un başarılı oyunculuğuyla mest olan bu grup izleyici dizideki diğer karakterlere ve gelişen olaylara çok da takılmıyor.

Bir başka grup izleyici ise dizinin yeni bir tazı olduğu ve tarzı yansıttığı için izlediğini belirtiyor.

Önemli bir grup izleyici kitlesi ise ana konusu olmayan ve bazı karakterlerin sahnelerinin de gereksiz uzun olduğu fikrinde.

Çarpışma dizisi kimilerini adeta ekran müptela etti, kimileri ise internetten sadece belirli sahneleri izleyip bırakıyor.

Dizinin uzun ömürlü olabilmesi için farklı düşüncede de olsa ortak paydada bulaşabilecek bir kitle oluşturması şart.

Bunun yolu da senaryoda belirli bir yöne doğru ilerlemekten geçiyor.

Senaryonun belirli bir ana fikre oturması şart… İzleyici en çok da bunun eksikliğini yaşıyor.

Çarpışma dizisinde bir büyük sorun var! Eğer çözülmezse kar topu gibi büyüyecek! 7

Örneğin Kadir Adalı ve Zeynep’in geçmişte yaşadıklarına dair sahnelerin artırılması, ikilinin birlikte olduğu anlarda daha önce birbirlerine aşık olduklarını izleyiciye hissettirecek sahnelerin yazılması etkili olacaktır.

Ayrıca Kerem ve Cemre karakterlerinde bazı tutarsızlıklar var. Mesela avukat olan Cemre izleyici gözünde çok saf birisi olarak tanımlanmaya başlandı. Bu noktada Cemre’yi saftirik bir durumdan kurtarmak lazım.

Kerem karakteri ise son bölümde koğuşta çok sayıda mahkumu adeta perişan etti. Oysaki zilzurna sarhoş olduğu ve barmenlerden dayak yediği sahne daha inandırıcıydı. Kerem’i süper dövüşçü yapmak da çok gerçekçi değil.

Onur Saylak’ın harika oyunculuğu diziye renk katıyor. Ancak Kadir Adalı’yı neden suçladığı noktasının artık net şekilde izleyiciye gösterilmesi şart. Veli, ailesinin Kadir yüzünden öldüğünü anlatıyor ama detayının artık gösterilmesi lazım.