Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde herkes Kıvanç Tatlıtuğ’a odaklanıyor ama asıl yıldız başkası!

Çarpışma dizisinde herkes Kıvanç Tatlıtuğ’a odaklanıyor ama asıl yıldız başkası!

tarafından ker_def

Çarpışma dizisi Show TV’de beklenen ilgiyi bulamadı. Daha yüksek reyting beklentisiyle yayına başlayan Çarpışma, yine de hatırı sayılır bir izleyici kitlesine hitap etmekte.

Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu büyük beğeni topluyor. Elçin Sangu konusunda ise olumlu ve olumsuz eleştiriler var.

Ancak bir isim var ki, dizinin asıl yıldızı olarak gösteriliyor.

Geçtiğimiz sezon Vatanım Sensin dizisinde Miralay Tevfik karakteriyle efsane bir role imzasını atan Onur Saylak, şimdilerde ise Çarpışma dizisinde Veli karakteriyle yine kendisinden beklenen performansı sergiliyor.

Birçok izleyiciye göre dizinin asıl yıldızı da Onur Saylak…

Televizyon Gazetesi Analiz

Başarılı oyuncu Onur Saylak bu sezon Ay Yapım’ın imza attığı ‘Çarpışma’ dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu ile birlikte başrolleri paylaşıyor.

Onur Saylak dizide Kadir’in can düşmanı ‘Veli Cevher’ karakterini canlandırıyor. Eski bir polis olan Veli Cevher görevini kötüye kullandığını ve uyuşturucu ticaretine bulaştığı için mesleğinden atıldı ve hapis attı. Kadir’in engel olması sonucu uyuşturucu teslimatını yapamadığı için de ailesini kaybetti. Bu durumdan da Kadir’i suçluyor ve onun da sevdiklerine kavuşmasını engellemeye çalışıyor.  Kadir’in hem annesinin hem babasının kim olduğunu bildiği halde bu gerçeği yıllarca ondan sakladı.

Kötü bir karakter olan ve dizinin başından bu yana uyuşturucu ticareti yapmanın yanı sıra Zeynep’in kızını kaçırıp ona kocasını öldürtmek, Zeynep’i Kadir konusunda tehdit edip onu rahatsız etmek gibi kötülükler yapan Veli tüm bunlara rağmen dizinin en çok sevilen karakteri olmayı başardı.

Tabi, bu durumdaki en büyük pay sahibi başarılı performansıyla Onur Saylak.

Onur Saylak için “kötü karakteri bile sevdiren büyük oyuncu” yorumları yapılıyor.

Özellikle; Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak’ın karşılıklı sahnelerine izleyicilerden övgü dolu yorumlar geliyor.

Çarpışma dizisinde herkes Kıvanç Tatlıtuğ'a odaklanıyor ama asıl yıldız başkası! 7

Adanalı dizisindeki ikiliye benzetildiler!

Eski meslektaş olan ikilinin geçmiş sahneleri ilk bölümlerdeki kadar çok gösterilmiyor ama gerek geçmişte abi-kardeş gibi oldukları zamanlar gerekse bugünkü husumetleri gereği hesaplaştıkları sahneler izleyicinin dikkatini en çok çeken sahnelerin başında geliyor.

Eski dost yeni düşman olan bu ikiliyi Oktay Kaynarca’nın baş rolünde yer aldığı ‘Adanalı’ dizisindeki Adanalı ve Maraz Ali karakterine benzetenler de yok değil.

Geçen sezon da ‘Vatanım Sensin’ dizisinde yine kötü bir karakter olan ‘Miralay Tevfik’ karakterini canlandıran Onur Saylak bu dizide de performansıyla övgü toplamış, başrollerde yer alan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in gölgesinde kalmamıştı.

Zaten, Onur Saylak da tecrübesiyle başrol ya da başrol kadar kilit karakterleri oynayacak bir oyuncu. Üstüne başarılı performansı da eklenince canlandırdığı karakter yan karakter gibi görünse de aslında dizinin kahramanı onun canlandırdığı karakter oluyor.

Çarpışma’da da her bölüm giderek daha da efsaneleşen oyuncu için “Çarpışma’nın gerçek yıldızı” yorumları yapılıyor.