Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde merakları süsleyen beklenmedik gelişmeler!

Çarpışma dizisinde merakları süsleyen beklenmedik gelişmeler!

tarafından ker_def

Çarpışma dizisinin 2. bölümü 29 Kasım Perşembe akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın başrollerini paylaştığı dizinin 2. bölümünde dikkat çeken sahneler vardı.

Kadir, Zeynep ve Veli arasındaki bağlantılar şaşırttı. Yaşanan kazanın ardından Kadir ve Zeynep’in kader ortağı olması ilgi çekiciydi. Çarpışma’da Veli ve Kadir nereden tanışıyor. Veli eski polis miydi? Finalde ise Veli’nin Kadir’e yolladığı kolye dikkat çekti. Yani 3. bölüm şimdiden merak konusu oldu.

İlişkiler ağının belirginleşmesi ile daha da ilgi çekmeye başlayan dizinin 3. bölümü 6 Aralık Perşembe günü izleyici ile buluşacak. 3. bölümden fragman henüz yayınlanmadı.

Çarpışma dizisinde merakları süsleyen beklenmedik gelişmeler! 7

Çarpışma 2. bölüm final sahnesinde ise, polisler Zeynep’i banka soymak suçundan karakola götürürken Kadir ortaya çıktı ve Zeynep’i aldı.

Kadir, Zeynep’e ‘Ben kızını bulmadan bir yere gidemezsin’ dedi. O sırada ise mendil satan bir çocuk Kadir’e bir kolye uzattı. Kadir kolyeyi görünce geçmişe gitti ve Veli’yle yaşadıklarını hatırladı. Yolun kenarından Kadir ve Zeynep’i izleyen Veli ise Kadir’le birlikte öleceğini söyledi.