Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinin yayın günü ile ilgili söylentiler, endişeleri arttırıyor!

Çarpışma dizisinin yayın günü ile ilgili söylentiler, endişeleri arttırıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin Çarpışma dizisinin hazırlıkları da oyuncu seçimi de uzun sürmüştü. Nihayet dizi çekimlerine başlandı ve tanıtımları da yayınlandı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun bir aradan sonra ekrana dönüşü heyecanla beklenirken, yeni partneri de merak konusuydu. Sonunda Kiralık Aşk’tan beri ekrandaki diziler arasında bir türlü seçim yapamayan Elçin Sangu, yeni dizisinde karar kıldı.

Geçtiğimiz sezon ekrana ara veren Sangu, internet dizisi Yaşamayanlar’ın dışında farklı dizilerle anılmıştı ama hiç birini kabul etmedi.

Tatlıtuğ ve Sangu’nun ara verdikleri süreçte birlikte ekrana dönmeleri ise hayranlarını da mutlu ediyor.

Çarpışma dizisinin yayın günü ile ilgili söylentiler, endişeleri arttırıyor! 9

Elçin Sangu’yu bu kez dramatik yönü ağır bir karakter olarak göreceğiz.

Kıvanç Tatlıtuğ ise bir polisi oynayacak. Dizinin dün akşam yayınlanan 2. tanıtımına yapılan yorumlardan daha dizi başlamadan büyük dikkat çektiği de anlaşılıyor.

Söz konusu Kıvanç Tatlıtuğ olunca, izleyiciler zaten çok heyecanlanmıştı. Sangu ile ilk ekran partnerliği merak edilen Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesine şimdiden “Efsane bir dizi geliyor, Ezel’e benzeyecek, Kıvanç’ı çok özledik, çok manyak bir karakter geliyor, adamdan asalet akıyor, aksiyon geliyor” şeklinde yorumlar yapılmakta.

İzleyiciyi çoktan kendisine çeken dizi, karşısındaki dizilere de şimdiden ciddi bir rakip olacak gibi duruyor! Dizinin bir diğer önemli unsurunun da Vatanım Sensin’deki Tevfik karakterinden sonra hayran kitlesini çoğaltan Onur Saylak. Ünlü oyuncu, yine kilit bir rolde yer alacak. Oyunculuğuyla her karakteri üst noktalara taşıyan Saylak’ın da dizide yer alması, güçlü bir kadronun ilk işaretlerinden.

Çarpışma dizisinin yayın günü ile ilgili söylentiler, endişeleri arttırıyor! 10

Dizinin yayın günü muamması devam ediyor ancak…

Çarpışma dizisinin yayın günü henüz belli değil. Kasım ayının sonlarına doğru ekrana gelmesi bekleniyor. Ancak en güçlü gün olarak bir süre önce Perşembe günü anılmıştı. Kulislerde dolaşan söylentilere göre, Perşembe günü ekrana geleceği konuşuluyor.

Perşembe günü, diziler için önemli günlerden. İddialı dizilerin günü olarak görülen Perşembe, Çarpışma gibi bir dizinin ‘Ben buradayım’ demesi için de uygun bir gün aslında.

Ancak o gün Bir Zamanlar Çukurova, Avlu, Bizim Hikaye ve Kanal D’nin yeni dizisi Muhteşem İkili de yayında.

Bu durumda Çarpışma mı bu dizilerden çekinmeli, diğerleri Çarpışma’dan mı diye sormadan geçemiyor insan!

Zira kadrosuyla ve hikayesiyle büyük dikkat çeken dizi, hangi dizinin karşısına gelse muhtemelen bir çekince oluşturabilecek gibi duruyor!

Resmi açıklama yapıldığında biz de sizlerle yayın gününü paylaşacağız.

Çarpışma dizisinin yayın günü ile ilgili söylentiler, endişeleri arttırıyor! 11

Çarpışma dizisiyle ilgili ayrıntılar…

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu’nun yanı sıra Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma, güçlü oyuncu kadrosu, yüksek tempolu hikayesi ve usta yönetmen Uluç Bayraktar rejisiyle, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Kadir Adalı’nın kazadan sonra dediği gibi; “Çarpışan aslında kaderlerimizdi…”

Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık gibi güçlü isimler yer alıyor.

Çarpışma, Kasım ayında Show TV’de!

İşte 1. bölüm 2. tanıtımı: