Ana sayfa Sosyal Medya Çat Katı Aşk dizisini karıştıran Selin Şekerci’nin pozuna Hazal Kaya’dan ‘Haydaa’ yorumu

Çat Katı Aşk dizisini karıştıran Selin Şekerci’nin pozuna Hazal Kaya’dan ‘Haydaa’ yorumu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölüm tanıtımının yayınlanmasıyla birlikte izleyicilerin bir kısmı kazan kaldırırken, bir kısmı da bu işe çok sevindi. Dizinin reytinglerinin beklenenin altında olması nedeniyle yeni bir karakterin diziye katıldığı yorumları yapılıyor.

Selin Şekerci’nin oldukça havalı ve ilginç bir şekilde mahalleye girişi fragmanda yer aldı. Ancak bu fragman sonrasında sosyal medyada Ezgi Şenler’in diziden ayrılacağı şeklinde söylentiler yayılmaya başladı. Şenler’in başından beri Furkan Andıç’a yakıştırılmadığı ile ilgili bir takım yorumlar yapılmakta.

Bu tür kimi eleştiriler sonucunda diziye yeni bir ivme katmak için Selin Şekerci’nin diziye dahil olduğu düşünülürken, fragmanda Ezgi Şenler’in olmaması da oyuncunun karakterine son verileceği izlenimi yarattı. Henüz durum netleşmiş değil. Ancak sosyal medyada bitmeyen bir tartışma açılmış durumda.

Kimi izleyiciler daha önce de birlikte oynayan Selin Şekerci ve Furkan Andıç’ı çok yakıştırırken ve Şekerci’nin gelişini sevinçle karşılarken, bu durumda Ezgi Şenler’in de gideceği tahminlerini yapanların da bunun oyuncuya büyük haksızlık olduğu şeklindeki yorumları devam ediyor.

Sonuç ne olacak izleyip göreceğiz ama Selin Şekerci’nin gelişinin ortalığı biraz karıştırdığı da aşikar! Şekerci, bu aralar sosyal medyanın gündeminden inmiyor. Yaptığı son paylaşımla da dikkatleri çekmeyi başardı.

Çiçekli ve göbeği açık bir elbise ile verdiği pozu esprili bir notla paylaştı oyuncu. Kimi takipçileri Çatı Katı Aşk dizisine gelmesini kutlarken, kimileri de eleştirdi. Pek çok takipçisinin övgü dolu yorumlarını alan oyuncunun, şu sıralar ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde birlikte oynadığı Hazal Kaya’nın fotoğrafa yaptığı ‘Haydaa’ yorumu da dikkatleri çekti.

İşte Selin Şekerci’nin pozu ve Hazal Kaya’nın yorumu:

“Ordan bi iğne versene belini tutturayım.”

Çat Katı Aşk dizisini karıştıran Selin Şekerci'nin pozuna Hazal Kaya'dan 'Haydaa' yorumu 8

Çat Katı Aşk dizisini karıştıran Selin Şekerci'nin pozuna Hazal Kaya'dan 'Haydaa' yorumu 9