Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, ‘görümce’ oldu, kahkahalar havada uçuştu

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, ‘görümce’ oldu, kahkahalar havada uçuştu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Zalim İstanbul dizisinde oynadığı Ceren karakteri ile bir anda dikkatleri çekti Bahar Şahin. Daha önce başka yapımlarda rol alsa da ‘kötü kız’ rolüyle izleyenlerin alkışladığı bir performans sergiledi.

Bahar Şahin, kimi moda dergilerine verdiği cesur pozlarla da dikkat çekerken oyuncunun rol aldığı yapımlardaki başarısı da ayrıca takdir görmekte. Genç oyuncu, yeni sezonda ise bir başka dizide bambaşka bir karaktere hayat verecek. Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’nun yer aldığı yine Kanal D’de yayınlanacak olan İyi Aile Babası dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekmeyi başaran genç oyuncu, son olarak yaptığı paylaşımla da takipçilerini hem güldürdü hem de övgü dolu yorumlar aldı.

Şahin, bir gelin ve damadın arasına girerek verdiği pozu “Ben görümceyim nokta’ notuyla paylaştı. Kırmızı kıyafetiyle cadaloz bir görümce pozu veren oyuncunun bu hali takipçilerini güldürdü.

Yine bir moda çekimi için olduğu düşünülen bu çekimle ilgili takipçileri de merakta kaldı. Bu gerçek bir poz muydu ve Bahar Şahin gerçekten görümce mi oldu, yoksa yer aldığı dizi ya da bir başka proje veya bir moda çekimi için mi bu pozu verdi?

Bakalım altından ne çıkacak?

İşte Bahar Şahin’in o pozu:

BEN GÖRÜMCEYİM NOKTA
????: @eneskahraman

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin, 'görümce' oldu, kahkahalar havada uçuştu 7