Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk biraz komedi biraz dram ama Yeşilçam tadında!

Çatı Katı Aşk biraz komedi biraz dram ama Yeşilçam tadında!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yaz ayları için hazırladığı iddialı dizi Çatı Katı Aşk, 9 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Tanıtımları büyük ilgi uyandıran dizinin eğlenceli bir hikayesi ve güçlü başrol oyuncuları bulunuyor. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz yeni dizileri Çatı Katı Aşk’ta izleyicilere keyifli bir aile komedisi izletmeyi vaat ediyor.

Dizide Yasemin Çetin karakterine hayat verecek olan Nilay Deniz, komedi ile dramı orantılı şekilde yansıtacaklarını belirtti. Ünlü oyuncu, “Yeşilçam tadında sıcak bir mahalle ve aile hikayesi Çatı Katı Aşk… Bu aileye iki genç yalanlarıyla birlikte katılıyor. Komedisi ile dramı orantılı, tadında bir iş” ifadelerini kullandı.

En son Hizmetçiler dizisinde 3 bölüm yer alan ve projenin iptali ile birlikte yaz ekranında Çatı Katı Aşk’a katılan Yiğit Kirazcı, “Çatı Katı Aşk Yeşilçam tadında bir dizi… Sıcacık bir dizi olacak. Yayın tarihimiz 09 Temmuz ve herkes çok heyecanlı. İnsanlar birbirleri ile çok iyi anlaştılar. Tüm ekip çok heyecanlıyız. Bu heyecanımızı da herkesle paylaşmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Dizinin izleyicileri de heyecanla ilk bölümün yayınlanmasını bekliyor. Reyting sonuçları da bir hayli önemli. Eğer ilk bölüm reytingi iyi olur ise dizinin gidişatı da bu yönde olacaktır. Çatı Katı Aşk ilk bölümüyle 09 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de…