Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde Nesrin’in yeni hayatı, Alya’nın kararı!

Kırmızı Oda dizisinde Nesrin’in yeni hayatı, Alya’nın kararı!

tarafından ker_def

Kırmızı Oda dizisi, tv8 ekranında o kadar büyük başarı kazandı ki, yayınlanan ilk 3 bölümü gösterilen ilgi gerçekten etkileyiciydi… Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı’nın kadrosunda yer aldığı dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt yazıyor…

Cem Karcı’nan yönetmenliğini yaptığı dizinin 4. yeni bölümü 25 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak.
‘Kırmızı Oda’nın dördüncü bölümünde başrol oyuncularına Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir ve Melisa Sözen eşlik edecek. Bu 4 önemli ismin canlandırdığı karakterlerle izleyicileri derinden etkiledikleri biliniyor.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin 4. bölümünde yaşanacakların detayı şöyle:

Kırmızı Oda dizisinde Nesrin'in yeni hayatı, Alya'nın kararı! 7

‘Kırmızı Oda’nın dördüncü bölümünde Mehmet’le evlerini ayıran Nesrin yeni hayatına alışmaya çalışırken, Mehmet de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlıyor. Alya nihayet Doktor Hanım’a ailesini ve çocukluğunu anlatmayı kabul ederken, Meliha Doktor Hanım’a ablasını kaybettikten sonra kardeşleriyle birlikte yaşadıklarını anlatıyor. Doktor Deniz ise konuşmayı bırakan beş yaşındaki Leyla’nın sırrını çözüyor.

İşte 4. bölümden 2. fragman: