Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisi için final kararı çok üzdü!

Çatı Katı Aşk dizisi için final kararı çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çatı Katı Aşk, yaz ekranında Kanal D ekranında başlayan ve ilk günden itibaren kendisini izleyiciye bir türlü anlatamama sorunu yaşayan bir dizi oldu… Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümlerinde Ezgi Şenler ayrılırken, yerine Selin Şekerci kadroya dahil olmuştu.

Çatı Katı Aşk bir Yeşilçam filmi havasında, mahalle komedisiydi… Aşk ve komedi iç içe geçerken, ekran başındaki izleyiciler sıkılmadan ve her bölümü heyecanla bekleyerek geçirdi. Kanal D’nin de diziye büyük sabır gösterdiği bir gerçek.

Çatı Katı Aşk dizisi, Perşembe akşamlarından Cumartesi akşamlarına alınarak yoluna devam etmesi sağlandı. Ancak bu da yetmedi. Ezgi Şenler’in canlandırdığı Ayşen karakteri sorun gibi gösterildi. Ancak bu da doğdu değildi. Selin Şekerci’nin Şirin karakteri ile diziye bir dinamizm ve eğlence getirdiği de kesin.. Ancak bu da kurtuluş için çare olmadı.

Kanal D, düşük reytingler sonrası dizi hakkında final kararı aldı. 24 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 16. bölüm Çatı Katı Aşk için final olacak… Dizinin hayranları üzüntülü.

Sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yapan hayranlar, hem dizinin güzel anlarından görüntüler yayınlıyor hem de final gerçeği ile yüzleşmek durumunda kalıyor.

Çatı Katı Aşk dizisi için final kararı çok üzdü! 9 Çatı Katı Aşk dizisi için final kararı çok üzdü! 10 Çatı Katı Aşk dizisi için final kararı çok üzdü! 11