Ana sayfa Güncel Haberler atv’nin 7 milyon başarısına şapka çıkartılır!

atv’nin 7 milyon başarısına şapka çıkartılır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin youtube kanalı 7 milyon aboneye ulaştı. Artık tüm kanallar için sosyal mecralar büyük önem taşıyor. Video platformu youtube’da sosyal medyanın en önemli ayaklarından birisi.

atv, diğer kanallar gibi youtube’a büyük önem veriyor ve abone sayısını da artırmaya çaba harcıyor. atv’nin bu çabalarında yayınladığı dizileriyle ilgili fragmanlar ve çeşitli sahneler de büyük katkı sağlıyor. İzleyiciler fragmanları youtube üzerinden takip ediyor, dizilerin önemli sahneleri için hep atv’nin youtube kanalını kullanıyor.

Dijital dünyada gelişmek ve büyük televizyon kanalları için geleceğe dair attıkları önemli bir adım. atv de youtube kanalının 7 milyonu geçmesinin sevincini yaşıyor. 23 Aralık 2014 tarihinde kurulan kanalda şimdiye kadar 5 milyar 284 milyon izlenme elde edilmesi de büyük bir başarı…

atv, bu büyük başarıyı sosyal platformlarda yayınladığı video ile duyurdu. Reytingler kadar sosyal medya izlenmelerinin de önemli olduğu bu günlerde kanalların youtube’a büyük yatırım yapması da önemli bir gelişme olarak görülüyor.

İ