Ana sayfa Sosyal Medya Çatı Katı Aşk’ın günah keçisi olan Ezgi Şenler, TRT1’in iddialı dizisine katıldı!

Çatı Katı Aşk’ın günah keçisi olan Ezgi Şenler, TRT1’in iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan Çatı Katı Aşk dizisinde, Ezgi Şenler başrolde yer alınca herkes şaşırmıştı. Genç oyuncu, Furkan Andıç ile iyi bir ikili oldu. Hatta dizideki performansı da beklentilerin çok da üzerindeydi. Ancak Çatı Katı Aşk dizisinin beklenen ilgiyi görmemesinin faturası da Ezgi Şenler’e çıkartılmıştı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda kimi izleyiciler günah keçisi olarak Şenler’i gösterirken, birçok kişi de diziye iyi uyum sağladığını ve hatalı olmadığını düşündüklerini belirten yorumlarda bulunmuştu. Ezgi Şenler, dizinin son birkaç bölümünde de yer almadı.

Selin Şekerci’nin kadroya kurtarıcı rolü ile gelmesinin ardından Ezgi Şenler, sessiz sedasız projeden ayrıldı. Ancak Çatı Katı Aşk’taki bu talihsiz durumdan sonra genç oyuncunun talihi de açıldı.

Çatı Katı Aşk'ın günah keçisi olan Ezgi Şenler, TRT1'in iddialı dizisine katıldı! 7

TRT1 ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan iddialı bir dizi, Ezgi Şenler için büyük bir şans oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Teşkilat isimli yeni dizinin kadrosunda Ezgi Şenler de yer alıyor. Genç oyuncunun Çatı Katı Aşk dizisindeki başarılı çıkışının sonucu Teşkilat gibi iddialı bir TRT1 yapımında rol kapması sonucunu getirdi.

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman ve Mesut Akusta gibi isimler de yer alıyor.

Ezgi Şenler için yeni rolünün iyi bir deneyim olacağı ve kendisini kanıtlama noktasında da büyük bir fırsat olduğu net…