Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın’ın Haluk’u Tamer Karadağlı, Can Yaman hakkında yanlış anlaşılmış!

Çocuklar Duymasın’ın Haluk’u Tamer Karadağlı, Can Yaman hakkında yanlış anlaşılmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinin Taşfırın erkeği Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı video ile dikkat çekmiş, bazı isimler de kendisini taklit ederek, bu durumu tiye almıştı.

Karadağlı, evinde yürürken ayağının halıya takıldığını ve telefonun elinden düştüğünü ama bu durumun da sanki daha kötü bir şey olmuş gibi yansımış olabileceğini söyledi. Oyuncu, TV100 kameralarına konuştu ve Nurgül Yeşilçay’ın da kendisini taklit etmesini “Aman ne güzel, inanan inanır, inanmayan inanmaz ne yapayım” diye yanıtladı.

Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili soruları da yanıtlayan usta oyuncu, dizinin yeniden başlamayacağını söyledi. Yeni projesi olduğunu anlatan oyuncu, henüz kesinleşmediğini belirterek detay vermek istemedi. Her şey netleşeceği zaman gerekli açıklamayı yapacağını anlatan oyuncu, pandemi döneminde ekonomik olarak da zorlanmadığını ifade etti.

Karadağlı, “Birçok arkadaşımızın zorlandığını biliyorum. Kolay bir şey değil ki. Bu sadece bizim sektör için geçerli değil ki, çok insan zorlanıyor ya da maddi kayba sebep oluyor” dedi.

Can Yaman ile ilgili ‘tanımıyorum’ sözleri ile daha önce magazinde yer alan Tamer Karadağlı, bu konu sorulduğunda ise şöyle konuştu: “Ben o çocukcağızı açıkçası aşağılamak adına bir şey söylemedim. Tanımıyorum. İyi bir şey de oynar tanırım. Görmedim, etmedim, bilmiyorum. Oyunculuk artık herkesin yaptığı bir şey. Şu anda geçerli olan, sosyal medyada takipçi sayın yüksek ise, önemli bir şey kabul ediliyor. Arz, talep meselesi bu.”

1,5 – 2 milyon takipçisi olan insanların çoğunu tanımadığını ifade eden Tamer Karadağlı, “Baktığınız zaman acayip takipçisi var ama sokakta karşılığı var mı, onu bilmiyorum. Dönem de değişti, işler değişti. Bizler daha eski usul kaldık. Bizde iyi olmak önemliydi, iyi bir şey yapmak. Şimdi takipçi sayının olması iyi olarak kabul ediliyor” diye konuştu.