Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 3 set çalışanına saldırı! Oktay Kaynarca sert konuştu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 3 set çalışanına saldırı! Oktay Kaynarca sert konuştu!

tarafından zk zk

atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin setinde çalışan 3 kişi, çekimler öncesinde gittikleri otelde, 3 şahıs tarafından tacize uğrayarak, odalarına zorla girilmeye çalışıldığı öğrenildi. Dizinin kostüm ekibinde yer alan üç kadının, Maltepe’de yapılacak çekimler öncesinde yerleştikleri otelin yan odasındaki kişiler, çıplak vaziyette kapıyı zorladılar.

Odaya girmeye çalışan şahısları durdurmaya çalışan üç kadının büyük bir mücadele verdiği ve otel görevlilerinin yetişmesi sonucunda kurtuldukları öğrenildi.

tv100’de yer alan habere göre, dün gece yaşanan olay sırasında, dizinin İstanbul Maltepe’de bulunan setindeki ekibin yaşadığı olay sonrasında üç kadın tanıklarla birlikte karakola giderek şikayetçi oldu.

Çekim yapılan mekanın üstündeki otelde, kostüm ekibinde yer alan üç kadının uğradığı saldırı ve taciz sırasında saldırganların uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf ettikleri öğrenildi. Küfürler savurarak kadın çalışanların odasının kapısını kırmaya çalışan saldırganları, otel görevlileri durdurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ertesi sabah yapılacak çekimi için hazırlanan ekipten üç kadının yaşadığı bu olayda kapıyı tutmaya çalışırken yardım istedikleri ve son anda görevlilerin yetiştiği öğrenildi.

Son anda yaşanacak daha vahim olaylardan kurtulan kadınlar karakola giderek şikayetçi oldular. Saldırganların pek çok suçtan sabıkalı oldukları ortaya çıktı.

Yapılan incelemede saldırganlardan ikisinin uyuşturucu üretimi, satışı, reşit olmayan kıza tecavüz gibi suçlardan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

OKTAY KAYNARCA’DAN SERT SÖZLER

Yaşanan bu olay sonrasında EDHO’nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sert sözlerle şahıslara gereken cezanın verilmesi temennisinde bulundu.

işte o açıklama…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 3 set çalışanına saldırı! Oktay Kaynarca sert konuştu! 7