Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yiğit Üzümoğlu diziyle dönüyor, yine hayranlarını mest edecek!

Cem Yiğit Üzümoğlu diziyle dönüyor, yine hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Rise Of Empires Ottoman isimli dizinin ilk sezon çok etkileyici oldu. Belgesel dizi formatındaki yapım 6 bölümden oluşuyor ve İstanbul’un fethinde yaşananları aktarıyor…

Türk oyuncuların İngilizce performans sergileyerek yer aldıkları dizinin ilk sezonu çok büyük ilgi gördü. Şimdi de dizinin ikinci sezonu için hazırlıklara başlandığı ortaya çıktı. Cem Yiğit Üzümoğlu, Fatih Sultan Mehmed karakterini o kadar başarılı bir şekilde canlandırdı ki, izleyiciler adeta mest olmuştu.

Bu rol sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, ikinci sezonda yine hayranlarının karşısına çıkacak. İlk olarak Adı Efsane dizisinde Hakan karakteri ile dikkat çeken Üzümoğlu, ardından Hakan Muhafız’da Emir karakterine hayat vermişti. Fatih Sultan Mehmed rolü ile bir anda geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, kariyerinin en dikkat çekici işine imzasını atmıştı.

Birkan Sokullu, Selim Bayraktar, Osman Sonant, Damla Sönmez, Tuba Büyüküstün ve Ushan Çakır gibi önemli isimlerin yer aldığı ilk sezonun ardından, ikinci sezonda kimlerin yoluna devam edeceği de merakla bekleniyor.