Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hücreler tiyatro oyununun ilk turnesi Ankara’da gerçekleştirilecek!

Hücreler tiyatro oyununun ilk turnesi Ankara’da gerçekleştirilecek!

tarafından ker_def

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi dev oyuncu kadrosunu aynı sahnede buluşturan BKM’nin 2024 prodüksiyonu ‘HÜCRELER’in ilk turnesi Ankara’da gerçekleşecek. ‘HÜCRELER’ 4-5 Mart’ta iki gün üst üste Ankara Congresium sahnesinde tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Yapımını BKM’nin, yaratıcı yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Engin Günaydın’ın kaleminden yine Engin Günaydın ve Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve yıldız isimleri kadrosunda buluşturan ‘HÜCRELER’ Ankara seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Ankaralı tiyatroseverler ‘HÜCRELER’ ile tanışacak

Işıktan kostüm tasarımına, müziklerinden hareket tasarımına kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ‘HÜCRELER’ ilk turnesini Ankara Congresium sahnesinde gerçekleştirecek.

İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi dili ile aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyacak. HÜCRELER, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesini anlatıyor.

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ’ın hayat verdiği ‘HÜCRELER’ alkışlar eşliğinde sahnelenmeye devam ediyor.

Görsel iletişim kampanyasını TBWA/Istanbul’un hazırladığı, Anadolu Sigorta’nın ana katkılarıyla seyirciyle buluşan HÜCRELER oyunu 4 ve 5 Mart’ta Ankara Congresium’da ilk kez sahnelenecek.