Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Günaydın karar aldı, yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkacak!

Engin Günaydın karar aldı, yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkacak!

tarafından ker_def

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi dev oyuncu kadrosunu aynı sahnede buluşturan yeni yılın en büyük prodüksiyonu yeni BKM oyunu HÜCRELER, 19 Ocak 2024 Cuma akşamı Maximum Uniq Hall’da prömiyerini gerçekleştiriyor.

Yapımını BKM’nin, yaratıcı yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Engin Günaydın’ın kaleminden yine Engin Günaydın ve Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve yıldız isimleri kadrosunda buluşturan ‘HÜCRELER’ tiyatro seyircilerine şahane bir komedi oyunu vadediyor.

Işıktan kostüm tasarımına, müziklerinden hareket tasarımına kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ‘HÜCRELER’ oyunu yeni yılın en iddialı performansını seyircilerin beğenisine sunacak.

“Yalnız değilsiniz, içinizde sizin için çalışan trilyonlarca sizden var.”

İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve bürreel bir komedi dili ile aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyacak. HÜCRELER, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesi.

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ’ın hayat verdiği ‘HÜCRELER’ seyircilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Anadolu Sigorta’nın ana katkılarıyla seyirciyle buluşacak HÜCRELER oyunu 19, 20 ve 21 Ocak’ta Maximum Uniq Hall’de.

İş Bankası kartlarına %10, Maximiles Black ve Privia Black ile Maximum Genç Kart sahiplerine %20 indirim uygulanacak etkinliğin biletleri satışta.

Engin Günaydın karar aldı, yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkacak! 7

HÜCRELER / KÜNYE:

Yazan: Engin Günaydın
Yöneten: Engin Günaydın & Doğu Yaşar Akal

Oyuncular:

Engin Günaydın
Cengiz Bozkurt
Şinasi Yurtsever
Nilperi Şahinkaya
Kubilay Aka
Deniz Cengiz
Gökçen Gökçebağ
Buğu Selen Somer
Can Güvenç
Didem Buğday
Eray Karadeniz
Iraz Akçam
Meriç Taner Kadıoğlu
Ömer Güneş
Su Lara Aslan