Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Günaydın’dan dizi bekleyen hayranlarına büyük şok!

Engin Günaydın’dan dizi bekleyen hayranlarına büyük şok!

tarafından ker_def

Engin Günaydın, yazma serüveninin başlangıcı olan 20 senelik hayali “Hücreler” ile sahnede izleyicileri ile buluşmanın keyfini yaşıyor.

Engin Günaydın’ın kaleme aldığı “Hücreler”, karısı tara­fından aldatılan Nejat’ın aşk acısından çöküntüye uğrayan vücudunun içinde olan biteni anlatıyor.

Hem rejiye Doğu Yaşar Akal ile birlikte imza atan hem de BKM yapı­mı oyunda Profesör Yağ’ı canlandıran Günaydın rafta durdukça onu huzursuz eden 20 yıllık hayalinin gerçekleşmesinden son derece mutlu.

Milliyet Sanat dergisi için açıklamalarda bulunan oyuncu, halinden çok memnun olduğunu ve yoğun çalışma ortamının olduğu televizyon dizilerine geri dönmeyi hiç düşünmüyor.

Hayranları Engin Günaydın’ın diziler konusundaki düşüncelerinden pek de memnun olmayacak gibi gözüküyor.

Gecesi gündüzü olmayan dizi dünyasına bir daha dönmek istemeyen başarılı oyuncu, Foça ve İstanbul arasındaki hayatını şu sözlerle anlattı:

“Ben çalışırken kendimden uzaklaşan ve o projeyi yapmak için çaba gösteren birisiyim. Sonra hemen kendi dünyama, kendi kabuğuma geri dönmem lazım. Eğer bunu yapmazsam çıldırabilirim. Foça benim için benim kendi dünyam, kendi kabuğum. Orada zaten ailem de var, yalnız başıma değilim. Ailemin evinde yemeğimi yiyorum, orada vakit geçiriyorum. Kendi evim var, arkadaşlarım geliyor. Bu kendi dünyam. Hayallerimi orada kuruyorum, yazılarımı orada yazıyorum. Sonrasında sırt çantamı alıyorum ve İstanbul’a operasyona geliyorum, yapıp geri dönüyorum.”