Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü komedyen Cem Yılmaz paylaşımıyla takdir topladı!..

Ünlü komedyen Cem Yılmaz paylaşımıyla takdir topladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan ünlü komedyen Cem Yılmaz son paylaşımıyla takdir topladı.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç, vergisini düzenli ödeyen Cem Yılmaz’ı ofisinde ziyaret ederek ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti.

Bu anları instagram hesabında yayınlayan Cem Yılmaz paylaşımına, “İstanbul Vergi Dairesi başkanı sayın Rıza Bilgiç bana “Teşekkür Belgesi” takdim etti. Nazik ziyareti beni mutlu etti.  Gururlandım” notunu düştü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz paylaşımıyla takdir topladı!.. 7

Yılmaz’ın paylaşımına takipçileri tarafından, “Gurur duydum”ve “Krala bak yine” gibi yorumlar yapıldı. En son Netflix için Erşan Kuneri adlı diziyi çeken Cem Yılmaz son projesini de yine aynı dijital platform için hazırlıyor.

Cem Yılmaz’ın hem başrolünde olduğu, hem  yapımcılığını  yaptığı, hem de yazıp yönettiği yeni filmi Ayzek ile Bir Gece’nin çekimleri tamamlandı. Ayzek ile Bir Gece’de Tülin Özen, Ahsen Eroğlu, Özge Özberk, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın aralarında bulunduğu ünlü isimler yer alıyor.

Cem Yılmaz filmde, Kara Komik Filmler 2 Arada’da yer alan ‘Ayzek’ karakterinin hikayesini anlatacak. Filmin konusu ise şöyle;  Yıllardır vapurlarda garsonluk yapan Ayzek, pandemi nedeniyle işsiz kalır ve bir süre sonra bir otelin gece vardiyasında iş bulur. Ancak ilk gecesinde Ayzek’in başına neler geleceğini kim bilebilir…