Ana sayfa Sinema Ekin Mert Daymaz’ı özleyenlere güzel haber!

Ekin Mert Daymaz’ı özleyenlere güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz ilk sinema filmi deneyimi olan Obsesyon’la çok yakında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daymaz’ın başrolünü Ege Kökenli’yle paylaştığı Obsesyon’un çekimleri tamamlandı.

Çilek Kokusu’yla kariyerinin çıkışını yapan Ağlama Anne, Payitaht Abdülhamid, Savaşçı gibi dizilerde rol alan Ekin Mert Daymaz çok yakında yine hayranlarının karşısında olacak. En son Savaşçı dizisinde kısa süreliğine yer alabilen Daymaz’ın ilk filmi Obsesyon’un çekimleri tamamlandı, montaj aşamasına geçildi.

NE Film tarafından çekilen Obsesyon, Ekin Mert Daymaz’ın kariyerinin ilk filmi olacak. Filmin İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirildi ve yaklaşık üç hafta sürdü. Film özellikle Ekin Mert Daymaz hayranları tarafından dört gözle bekleniyor.

Ekin Mert Daymaz’ı özleyenlere güzel haber! 7

Yönetmenliğini Eray Altay’ın yaptığı filmde başrolleri Ekin Mert Daymaz ve Ege Kökenli paylaşıyor. Filmin konusuyla ilgili bir açıklama yok. Ancak adından anlaşıldığı kadarıyla gerilim türü bir film olacak.

Oyuncu kadrosunda Sarp Can Köroğlu ile Burcu Karakaya’nın da yer aldığı filmde Ekin Mert Daymaz ve Ege Kökenli’nin nasıl bir çift olacağı büyük merak konusu.

Bu arada Ekin Mert Daymaz hayranlarını çok sevindirecek bir haber daha var. Yakışıklı oyuncu Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar isimli dizide rol alacak. Melisa Aslı Pamuk ile bu dizide partner olan oyuncu, hayranları tarafından merakla bekleniyor.