Ana sayfa Sinema Cem Yılmaz twitter’dan saydırdı, sinema devine kafa tuttu!

Cem Yılmaz twitter’dan saydırdı, sinema devine kafa tuttu!

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan gibi Cem Yılmaz da film yapımcılarının elde edilen gelirlerden daha yüksek pay alma çabası içindeydi…

Bu süreçte Yılmaz Erdoğan, sinema dağıtıcıları ve sinema salonu sahipleri ile ortak bir platformda buluşmak için çaba harcamakta.

Bu çabalara Cem Yılmaz da destek veriyor.

Ancak bugün yaşananlar bu ortak çabanın pek de kolay olmayacağını ortaya koymakta.

Türkiye çapında sinema sektörünün yüzde 35’e yakınını kontrol eden Mars Grubu’nun Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar’ın Hürriyet Yazarı Cengiz Semercioğlu ile röportajındaki detaylar Cem Yılmaz’ı adeta çıldırttı.

Yapımcı-salon işletmecisi krizinin en büyük taraflarından olan Acar konuşmasında Ve bu “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar”… “Onlar film çekmezse çekeni bulacağız” gibi açıklamalar yaptı.

İşte bu sözler Cem Yılmaz’ı küplere bindirdi.

Twitter hesabından yanıt veren Yılmaz, şöyle yazdı:

“Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış!

Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok var mısın? Yoksun tabi…İyi çıkarmalar. Cengiz’i geçiyorum.”

TERBİYESİZ!

Bu cüretkar insanlar göz önünde olan kişileri kullanıp dümenini döndürmek istiyorsa yanlış adres! Ben filmimi 10 lira kardeşler mısır da bedava der yine gösteririm! Bunu cümle alem duysun Cem Yılmaz çıkaracak mış mış mış! Cem Yılmaz çıkardı haberin yok….Terbiyesiz!

Ey ahali! Bana, filmdeki artiste paraları götürdünüzden başka eleştirisi olmayanlara dahil soruyorum, Sinema bileti kaç lira? Ben filmimi kaç liraya seyircime satıyorum ki bu hanım neyin üzerinden kime kıyak yapıyor? Ve utanmadan halkçılık satıyor ! Yap çabuk bileti 15 lira!”

Cem Yılmaz twitter'dan saydırdı, sinema devine kafa tuttu! 8Cem Yılmaz twitter'dan saydırdı, sinema devine kafa tuttu! 9