Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel hayranları hem heyecanlı hem de endişeli!..

Cemre Baysel hayranları hem heyecanlı hem de endişeli!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-En son Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu dizisi ile ekranlara gelen oyuncu Cemre Baysel’in hayranlarıyla televizyon ekranlarında yeniden buluşmasına çok az kaldı.

Oyuncunun,  Burak Çelik ile başrolü paylaştığı yeni dizisi Senden Daha Güzel, 7 Haziran Salı günü ilk bölümüyle Fox TV’de izleyicisiyle buluşacak.

Yeni dizinin fragmanı da yayınlandı ve merakla beklenen romantik komedi dizisinin yine izleyicileri çok memnun ettiği sosyal medya yorumlarından gözlemlendi.

Ancak Cemre Baysel hayranlarının bir endişesi var. Instagram hesabından yeni dizisinin tanıtımını yayınlayan  oyuncunun paylaşımına yapılan bazı yorumlar bu endişeyi ortaya çıkardı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cemre (@cemrebaysel)’in paylaştığı bir gönderi

Cemre Baysel paylaşımına, ‘Çok heyecanlıyız’ notunu düştü. Oyuncunun hayranları da yaptıkları yorumlarda heyecanlarını dile getirdiler.

Ancak bazı takipçileri, reyting endişesini dile getirdi. Dizinin tanıtımından çok güzel bir dizi olacağının anlaşıldığını belirten Cemre Baysel hayranları, ‘Umarız bu sefer reyting adil olur’ yorumlarıyla dikkat çekti.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Deniz Koloş’un, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu’nun üstlendiği Senden Daha Güzel’de, Cemre Baysel ve Burak Çelik ikilisine Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncular eşlik ediyor.