Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün dönüşü muhteşem oldu! Yeni projesinde izleyiciyi heyecanlandıracak isimler peşi sıra geliyor!

Neslihan Atagül’ün dönüşü muhteşem oldu! Yeni projesinde izleyiciyi heyecanlandıracak isimler peşi sıra geliyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Neslihan Atagül, en son Aralık 2019’da yayınlanan Sefirin Kızı adlı dizide Nare karakterini canlandırmıştı. Oyuncu birinci sezonun sonunda sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Sağlığına kavuşan ve yeni projelerle gündeme gelen başarılı oyuncu, eşi Kadir Doğulu ile başrolünü paylaştığı Gecenin Ucunda isimli dizi için hazırlıklarını sürdürüyor. Yakında sete çıkacak dizinin eylül ayında ekranlara gelmesi planlanıyor.

Neslihan Atagül’ün diğer yeni projesi ise Netflix için OGM Pictures tarafından yeniden çekilecek Türk sinemasının unutulmaz filmi Ah Belinda oldu. Başrollerinde Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun paylaşacağı filmin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yaparken, senaryosunu Hakan Bonomo yazacak.

Neslihan Atagül’ün dönüşü muhteşem oldu! Yeni projesinde izleyici heyecanlandıracak isimler peşi sıra geliyor! 3

Müjde Ar’ın unutulmaz Yeşilçam yapımı Ah Belinda’nın remake’i olan olan filmin kadrosuna daha önce en son Baba dizisinde oynayan Beril Pozam katılmıştı. Neslihan Atagül’den sonra filmde Serkan Çayoğlu, Necip Memili, Efe Tuncer, Gamze Karaduman ve Beril Pozam oynayacağı belli olmuştu.

Filme şimdi de Cem karakteriyle başarılı oyuncu Anıl Çelik de katıldı. Anıl Çelik, filmde Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Sevilay’ın tiyatrocu arkadaşlarından birine hayat verecek.

“Ah Belinda”da bir şampuan reklamında oynayan Sevilay’ın canlandırdığı karakterin dünyasında yolculuğa çıkma öyküsü ve kendi hayatına geri dönmek için verdiği renkli mücadele anlatılıyor.