Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel yılın ilk pozunu verdi, sevgilisi Aytaç Şaşmaz’dan yorum gecikmedi!..

Cemre Baysel yılın ilk pozunu verdi, sevgilisi Aytaç Şaşmaz’dan yorum gecikmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yaz dizisi olarak yayınlanan Baht Oyunu’yla yıldızı parlayan güzel oyuncu Cemre Baysel artık izleyicilerin çok sevdiği bir oyuncu. Baht Oyunu’ndaki performansıyla çok beğenilen oyuncunun yeni projesi de hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Baht Oyunu Kanal D’de yaz dizisi olarak başlamıştı. Dizi yaz boyunca reytinglerden çok yüksek puanlar almıştı. Ancak kış sezonu gelip de yeni diziler başlayınca Kanal D, Baht Oyunu’nu zirvede bırakıp final yapmasına karar vermişti.

Baht Oyunu, dizisi bitti ancak geriye güzel bir aşk hikayesi kaldı. Dizide birlikte rol alan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın aşkı 2021’in en çok konuşulan aşklarından biri oldu.

Cemre Baysel yeni yılın ilk günlerinde İzmir’in Çeşme ilçesinde ortaya çıktı. Instagram hesabından deniz kenarında verdiği pozunu paylaşan güzel oyuncunun paylaşımına sevgilisi Aytaç Şaşmaz’dan yorum gecikmedi. Şaşmaz, sevgilisinin fotoğrafına, kalp emojisi ile yorum yaptı.

Cemre Baysel yılın ilk pozunu verdi, sevgilisi Aytaç Şaşmaz'dan yorum gecikmedi!.. 8

Dizideki birlikteliklerini gerçek hayata taşıyan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisi zaman zaman sosyal medyada birlikte fotoğraflarını da paylaşıyorlar. Bu durum çifti yeniden bir arada görmek isteyen izleyiciyi de çok mutlu ediyor.

Cemre Baysel yılın ilk pozunu verdi, sevgilisi Aytaç Şaşmaz'dan yorum gecikmedi!.. 9

İddialara göre Baht Oyunu ile çok başarılı bir yükseliş sergileyen Cemre Baysel’e birçok yeni teklif gelmiş durumda. Yine iddialara göre Baysel kendisine gelen dizi tekliflerinin senaryolarını okuyor. Genç oyuncunun içine çok sinen, iyi bir senaryoyla ekrana dönmeye hazırlandığı belirtiliyor.