Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel’i ilk dizisi Yeşil Deniz’de çok ağlattılar, nedenini ilk kez açıkladı!

Cemre Baysel’i ilk dizisi Yeşil Deniz’de çok ağlattılar, nedenini ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Final yapan Sol Yanım’ın güzeli Cemre Baysel’in whats app gruplarında efsane şeyler dönüyor! Ünlü oyuncu Cemre Baysel, geçtiğimiz hafta 12. bölümü ile birilkte final yapan Sol Yanım dizisinde Biricik karakteri ile başrolde yer aldı. Ne yazık ki, reytinglerinin düşmesi sebebiyle yayından kaldırılan Sol Yanım, gün değişikliği yapmanın ne kadar kötü sonuçlar doğurabileceğinin de kanıtı gibi oldu.

Cemre Baysel dizide Emre Bey ile partnerdi ve ikili dizi hayranları tarafından çok beğenildi. Ramo dizisindeki Fatoş karakteri ile gönüllere düşmesinden sonra Sol Yanım’da Biricik ile yer alan Cemre Baysel’e olan ilgi de arttı. Ünlü oyuncu onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen sorulara yanıt verdi.

Baysel, whats app gruplarındaki dedikodu ile ilgili soruya şöyle yanıt verdi: “Üff yani, öyle böyle değil. Tabii ki de var. 3 tane kız arkadaş grubu, efsane şeyler dönüyor.” Cemre Baysel hiç flört uygulaması kullanmadığını, kazandığı ilk para ile telefon aldığını anlattı ve sokakta hayranları için çok komik veya kötü denilebilecek bir anısını da hatırlamadığını ifade etti.

Oyuncu, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan paylaşımlara baktığını ve güzel şeyler yapıldığını, bunların da kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Haksızlığa tahammülünün olmadığının da altını çizen genç oyuncu, haksızlık yapmaktan da hep korktuğunu, çekindiğini anlattı. Cemre Baysel, şarkı mırıldanmasını isteyen bir mesajdan sonra, “Sesim gerçekten kötü” diyerek söylemek istemedi.

Parasını en çok yemeğe harcayan oyuncu, “Yemek yiyorum çok, yapma bu kadar” dedi. İlk dizisinin Yeşil Deniz olduğunu hatırlatan oyuncu, “Orada çok heyecanlandım. Konuşamıyordum. Bir de saçımı çok kötü yapmışlardı, çok ağlamıştım, saçım kötü oldu diye. Öyle bir gündü” diye konuştu.

Stalk yapma işlerini bıraktığını, yakalanmaktan endişelendiğini anlatan Baysel, “İyi bir stalkçu değilim. Yakalanırım yani. O yüzden o işleri bıraktım, yakalanmamak için. Tadımız kaçmasın diye bıraktım” dedi.