Ana sayfa Sosyal Medya Cengiz Bozkurt, Leyla ile Mecnun’dan sonraki projesini de buldu!

Cengiz Bozkurt, Leyla ile Mecnun’dan sonraki projesini de buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformu için çekimleri yapılan Leyla ile Mecnun dizisinde Erdal Bakkal karakterine Cengiz Bozkurt hayat veriyor. Yıllar önce ekrana gelen ve akıllarda da iz bırakan dizinin yeniden aynı kadro ile çekilmesi büyük bir sürpriz oldu.

Onur Ünlü yönetmen koltuğunda oturuyor ve Acun Ilıcalı’nın da girişimleri ile eski ekibin bir araya gelmesi için büyük çaba harcandı. Dizinin kilit taşlarından olan Erdal Bakkal için Cengiz Bozkurt’u ikna etmek ise pek kolay olmadı. Ünlü oyuncu, ilk başlarda projede yer almak istemese de sonrasında ekibe katıldı ve kriz çözülmüş oldu.

Cengiz Bozkurt’un Leyla ile Mecnun’dan sonra yeniden sete çıkacağı da ortaya çıktı. Oyuncu, uzun süredir projeden projeye geçiş yapıyor. Son dönemde üst üste projelerde yer alan oyuncu, birbirinden çok farklı karakterlere hayat vermekteki ustalığı ile de takdir topluyor.

2018-2020 yılları arasında Jet Sosyete’de izlediğimiz oyuncu, ardından atv’nin Gençliğim Eyvah isimli komedi dizisinde başrolde yer aldı. Bu yapım sürerken 50 M2 isimli Netflix dizisinde de rol alan Cengiz Bozkurt, ardından da Kuzey Yıldızı dizisine geçiş yaptı. Son olarak Leyla ile Mecnun Setine çıkan Cengiz Bozkurt şimdi de Kim Bu Aile isimli sinema filmi ile anlaşma yaptı.

Extreme Job isimli filmin yerli uyarlaması olacak projede önemli isimler bir araya gelecek. Eylül ayında çekimleri başlayacak olan filmde; Nurgül Yeşilçay, Ferit Aktuğ, Onur Buldu, Doğan Can Sarıkaya ve Altan Erkekli yer alacak isimler olarak öne çıkıyor.