Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisinin Demir’i Doğan Can Sarıkaya’ya piyango gibi yeni rol!

Sadakatsiz dizisinin Demir’i Doğan Can Sarıkaya’ya piyango gibi yeni rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğan Can Sarıkaya, yeni dönemin yeni yıldız adaylarından birisi olarak çeşitli projelerde yer aldı… En son Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde Demir karakterini canlandıran oyuncu, 2004 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz 17 yaşındaki oyuncu, 2011 yılında Kavak Yelleri dizisiyle setlere adım atmıştı.

Haluk karakterini canlandırdı ve çocuk oyuncu olarak ekranda yer almaya başlaması ile birlikte 10 yıllık dönemde birçok projede görünen Doğan Can Sarıkaya, daha genç yaşında kendisine iyi bir kariyer elde etti. Yeter dizisindeki Kaan karakterinden, Çukur dizisindeki Acar Koçovalı’ya farklı rolleri canlandıran oyuncu, en son Kanal D ekranındaki Sadakatsiz dizisinde yer aldı.

Çeşitli sinema filmlerinde de izlediğimiz Doğan Can Sarıkaya, Eylül ayında çekimleri yapılacak olan Kim Bu Aile isimli sinema filminde de ekipte yer alacak önemli isimlerin arasına katılmayı başardı.

Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt’un başrolünde yer alacağı aksiyon türündeki film Extreme Job isimli sinema filminin yerli versiyonu olacak. Ferit Aktuğ, Onur Buldu ve Altan Erkekli de projede yer alacak diğer isimler olarak dikkatleri çekiyor.