Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret’in final yapmasından sonra Nurgül Yeşilçay yeni bir anlaşma yaptı!

Kefaret’in final yapmasından sonra Nurgül Yeşilçay yeni bir anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Fox TV ekranında yayınlanan Kefaret isimli dizide başrolde yer aldı. Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile başrolü paylaşan oyuncu, Zeynep karakterine hayat verdi.

Kefaret dizisi 35 bölüm süren macerası ile birçok izleyicinin aklında kalıcı bir proje oldu. Hikayesi çok beğenilen dizinin, oyunculuk performansları da yüksekti. Nurgül Yeşilay da 1 sezonluk aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaparak hayranlarını memnun etti. Yeşilçay’ın yeni dönemde ne yapacağı da hayranları tarafından merak ediliyordu.

Kefaret dizisinde bir hayli yoğun bir tempoda çalışan ünlü oyuncu, yeni proje anlaşması yaptı. Ancak bir dizi değil, bir sinema filmi geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu bir uyarlama filmde rol alacak.

Extreme Job isimli filmin yerli uyarlaması Kim Bu Aile ismiyle sinemaya geliyor… Eylül ayından çekimlerin başlaması bekleniyor. Menekşe isimli bir pavyon şarkıcısına hayat verecek olan filmde başrollerde yer alacak isimlerden birisi de Cengiz Bozkurt olacak.

Kim Bu Aile isimli sinema filminde ayrıca; Ferit Aktuğ, Onur Buldu, Doğan Can Sarıkaya ve Altan Erkekli de rol alacak isimler arasında bulunuyor.