Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade yeni sezonun en iddialı projelerinden biriyle geliyor!

Nesrin Cavadzade yeni sezonun en iddialı projelerinden biriyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Azeri asıllı oyuncu Nesrin Cavadzade, bomba gibi bir projeyle ekrana geri dönüyor. Son olarak Yasak Elma dizisinde izlediğimiz oyuncu yeni sezonda Show TV ekranında olacak.

Bugüne kadar Samanyolu, Görüş Günü Kadınları, Küçük Ağa, Bir Başkadır gibi dizilerde izlediğimiz Nesrin Cavadzade kariyerinin en büyük çıkışını Yasak Elma ile yapmıştı. Oyuncu, Fox TV’de yayınlanan dizide dört sezon boyunca rol alan ancak geçen sezon sonunda yönetmenle yaşadığı kavga üzerine yapımcı tarafından kadrodan çıkarılmıştı.

Senaryo grubu bunun üzerine Cavadzade’nin canlandırdığı ve Yasak Elma dizisinin ana karakterlerinden biri olan Şahika’yı öldürme kararı almıştı. İzleyici bu duruma çok tepki göstermiş, Nesrin Cavadzade’nin diziye geri dönmesi için sosyal medyada binlerce paylaşım yapmıştı.

Nesrin Cavadzade yeni sezonun en iddialı projelerinden biriyle geliyor! 7

Ancak Cavadzade Yasak Elma’ya geri dönmedi, yaz boyunca tatil yaptı. Bu arada sevgilisi, Kalp Yarası’nın başrol oyuncusu Gökhan Alkan’la yaşadığı ilişkiyle gündeme geldi.

Ancak Nesrin Cavadzade durdu durdu bombayı patlattı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yetenekli oyuncu, yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak ekrana gelecek olan Üç Kuruş’un kadrosuna dahil oldu. Cavadzade Üç Kuruş dizisinde acılarla dolu hayatı olan Asiye isimli bir karakteri canlandıracak.

Nesrin Cavadzade’nin son günlerde NGM’nin Kaderimin Oyunu dizisiyle sözleşme şartlarıyla ilgili görüşme yaptığı konuşuluyordu. Ancak görünen o ki söylenti doğru çıkmadı.