Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Moray ve Feyyaz Duman ikilisine çok güçlü bir partner geliyor!

Ceren Moray ve Feyyaz Duman ikilisine çok güçlü bir partner geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım tarafından hazırlıkları devam eden Yalancı ve Mumları isimli dizinin kadrosu için yeni isimlerle görüşmelerin yapılmaya devam ettiği bilgileri geliyor.

Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin başrolünde Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir bulunuyor. Ayrıca dizide Burcu Gölgedar’ın da yer alacağı ortaya çıktı. İsmail Demirci ismi de son olarak kadroya dahil edilen isimlerden birisi oldu.

Kuzey Yıldızı dizisindeki Kuzey karakteri ile dikkatleri çeken İsmail Demirci, yeni sezonda etkileyici bir yapım ile ekrana dönmüş olacak. Oyuncu, komedi rolünden sonra bir dram projesinde başrolde bulunacak. İsmail Demirci’nin gelişi dizinin kadrosunun da çok daha fazla güçlenmesini sağladı.

Yalancı ve Mumları için görüşme yapılan isimlerden birisinin de Elçin Sangu olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine Sangu’nun hayranları bir hayli heyecanlandı. Sosyal medyada da oyuncunun rolü kabul edip etmeyeceği konusu paylaşımlara yansıyor.

Ceren Moray ve Feyyaz Duman ikilisine çok güçlü bir partner geliyor! 7

Kiralık Aşk ile iyi bir çıkış yapan Elçin Sangu, son dizisi İyi Günde Kötü Günde nedeniyle sıkıntı yaşamıştı. Sadece 6 bölüm süren dizinin Star TV tarafından kısa sürede yayından kaldırılmasına ünlü oyuncu da sert sözlerle tepki göstermişti.

Kötü bir tecrübeden sonra Elçin Sangu yeniden televizyon ekranını tercih edecek mi, herkes merakla bu sorunun yanıtını bekliyor.