Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in çok güvendiği yeni dizisi reytinglerde varlık gösteremedi!

TRT1’in çok güvendiği yeni dizisi reytinglerde varlık gösteremedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden absürt komedi dizisi Dünya Hali, iyi dönüşler aldı ama iyi reytingler gelmiyor… Pelin Abay ile Caner Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi ve tarzı beğeni topladı.

Tutunamayanlar ve Tövbeler Olsun’dan sonra yeni absürt komedi yapımı, aslında TRT1’in bu alana yatırım yapacağının da kanıtı oldu. Dünya Hali dizisi uzun süren tanıtımların ardından ekran macerasına başladı ve ilk 3 bölümü de yayınlandı. Ancak reytingleri geldiği nokta pek de iyi değil.

Dün akşam 3. bölümünü izlediğimiz Dünya Hali çok düşük reytingler aldı… Hatta Show TV’nin final kararı verdiği Cam Tavanlar’ın final bölümü bile tüm kişiler kategorisinde daha iyi sonuç elde etti.

TRT1'in çok güvendiği yeni dizisi reytinglerde varlık gösteremedi! 7

Elbette ki TRT1 dizilerinin reyting gibi bir sorunu pek olmuyor. Bütçe sorunu ve reklam geliri sorunu da olmadığı için Dünya Hali dizisi için bir final durumu yaşanmayacak. Ancak dizinin beklentilerin altında kalması da moralleri bozmuş durumda.

Dün akşam yayınlanan Dünya Hali 3. bölümü tüm kişilerde günü 21. sırada tamamladı. AB’de 10. sırada yer alan dizi, ABC1’de ise 13.’lük elde etti.

İşte 11 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan 4. bölümden ilk fragman: