Ana sayfa Dizi Haberleri Halil İbrahim Ceyhan hayranlarının Kirli Sepeti senaristinden istekleri var!

Halil İbrahim Ceyhan hayranlarının Kirli Sepeti senaristinden istekleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet isimli günlük dizi ile ismini parlayan Halil İbrahim Ceyhan, bu projenin ardından yepyeni bir iş ile hayranlarının karşısına çıktı. Fox TV ekranında geçtiğimiz Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanan dizide Halil İbrahim Ceyhan, Murat isimli karakteri canlandırıyor.

Dizinin hikayesinde iyi bir karakter olarak öne çıkan Murat’ın az sahnesinin olması ise Halil İbrahim Ceyhan hayranlarını rahatsız etti. Murat karakterinin hikayede daha fazla öne çıkması için daha şimdiden senaristlerin dikkatini çekmeye çalışan oyuncunun hayranları, sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladı.

Melisa Döngel’in canlandırdığı Aylin karakteri ile Murat’ı birbirine yakıştıran birçok dizi hayranı olmasına rağmen, Medine karakteri ile Murat’ın daha uyumlu olduğunu düşünenler de sosyal medyada dikkat çekmeye başladı.

Cansu Tosun’un canlandırdığı Medine ile Murat’ın daha iyi bir uyum sergileyebileceği düşüncesinde olan bazı dizi izleyicileri şimdiden Aylin karakterine yönelik olumsuz yorumlar yapmaya da başladı.

Kirli Sepeti dizisinin senaristleri Halil İbrahim Ceyhan hayranlarının isteklerini görecek mi bilinmez ama, Murat karakterinin sosyal medyada fazlasıyla öne çıkması yeni başlayan dizinin tanıtımı için iyi bir fırsat sunuyor.

Halil İbrahim Ceyhan’ın yurt dışındaki hayranlarının da diziyi dikkatli izlediğini ve sosyal medyada farklı dillerde birçok yorum yapıldığını görebilirsiniz. Oyuncuya duyulan bu sevgi ve ilginin Kirli Sepeti dizisine olumlu katkılar yapması bekleniyor.