Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisinde Halil İbrahim Ceyhan partneri Melisa Döngel’e övgülerde bulundu!

Kirli Sepeti dizisinde Halil İbrahim Ceyhan partneri Melisa Döngel’e övgülerde bulundu!

tarafından ker_def

Birçok dizi hayranı Pazar akşamları yayınlanan Kirli Sepeti projesine takılı kaldı. Reytingleri de iyi gelmeye devam eden ve istikrarlı bir grafik çizen proje geniş bir oyuncu kadrosunun emekleri ile bu başarıya ulaştı.

Dizinin başarılı oyuncuları arasında Melisa Döngel ile Halil İbrahim Ceyhan da bulunuyor. Hikayede partner olmaları ile de sosyal medyanın çok konuştuğu bu yeni dizi çifti, son dönemin en dikkat çeken partnerleri arasında bulunuyor.

Kirli Sepeti dizisinin izleyicileri her ne kadar Melisa Döngel’i canlandırdığı Aylin karakterine yönelik çok olumsuz yorumlar paylaşsa da iki genç oyuncunun uyumundan memnun.

Aylin ve Murat karakterlerini başarıyla canlandıran ikili Hürriyet gazetesi yazarlarından Hakan Gence’nin youtube’daki programının konuğu oldu.

Halil İbrahim Ceyhan, Emanet isimli günlük dizi projesi ile parladıktan sonra şimdi ana akım televizyon kanallarından Fox TV’de izleyicilerle buluşan Kirli Sepeti gibi zorlu bir projede kendisine iyi bir rol buldu.

Kariyer basamaklarını hızlı tırmanmaya devam eden oyuncu, partneri Melisa Döngel ile sette çok iyi anlaştıklarını da belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Ben Melisa’yı ilk gördüğümde o enerjisi her zaman vardı. Hiç tanımadığım için bir soğukluk olur diye düşünmüştüm ama Melisa beni 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi karşıladı. O enerji çok iyi geldi, rahatladım ve rahat çalışabileceğim birisi olduğunu anladım. Sonrasında çok güzel ilerledi, enerjimiz çok güzel ve partner enerjimiz de çok güzel.”

Halil İbrahim Ceyhan partnerinin ekranda farklı tanındığını ama özel alanda pozitif anlamda bambaşka birisi olduğunu ifade ederek şu övgüde bulundu:

“Gerçekten Melisa bambaşka birisi. Pozitif anlamda bambaşka birisi. Melisa’yı sette gördüğünüz zaman rahatlıyorsunuz. Demoralize olacağınız bir şey yok ama bazen insan sete düşük modda gidebiliyor. Ekranda Melisa’nın yüzde 25’ini görebiliyorlar. Burada bambaşka bir potansiyel var.”